ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛ. ΚΟΛΙΤΣΑ

Τα EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΛΙΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ με εμπειρία στη διδασκαλία των αγγλικών από το 1995 συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ και   ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων  Αγγλικών,  μέσω της δράσης “e-gnosis” και την επιδότησή τους από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Equal Society, υπό την αιγίδα της Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικής γλώσσας απευθύνονται σε Ανέργους, Φοιτητές-Σπουδαστές και συνολικά στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των:

  • Δημοσίων Υπαλλήλων υπό καθεστώς εφεδρείας/διαθεσιμότητας ή που τους επιβάλλεται λόγω της εργασίας τους να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους
  • Πολυτέκνων
  • Τέκνων πολυτέκνων
  • Μονογονεϊκών οικογενειών

Με την ολοκλήρωση  του τρίμηνου κύκλου μαθημάτων, δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους, να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ, Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας για τα επίπεδα Β1, Β2, C1 & C2, TIE (Test of Interactive English).

Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων 3μηνης διάρκειας ολιγομελών τμημάτων με διδασκαλία από πιστοποιημένους, έμπειρους καθηγητές του σχολείου για όλη τη διάρκεια, του προγράμματος σπουδών.
  • Χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης για 150 ώρες θεωρίας και εξάσκησης στη γραμματική και στο λεξιλόγιο, κάτω από την επίβλεψη του καθηγητή.
  • ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση σε περίπτωση μη επίτευξης του επιθυμητού στόχου σε ένα από τα δύο μέρη της εξέτασης (Προφορικά ή Γραπτά).

Επιπρόσθετη προσφορά του σχολείου προς τους  ενδιαφερόμενους του προγράμματος: συμμετοχή σε τεστ κεκτημένων γνώσεων διάρκειας 1 ώρας και 10 λεπτών, που συνοδεύεται με σχόλια και παρατηρήσεις από εκπαιδευτικό σύμβουλο του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΚΟΛΙΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στη Γραμματεία του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΚΟΛΙΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και στα τηλέφωνα 2492022400, 6974739507.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ