ΟΤΑΝ Η «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ» ΓΙΝΕΤΑΙ… ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ! (ΦΩΤΟ)

Η αλήθεια είναι πως δεν φημιζόμαστε για ανάλογα θέματα, μα από την άλλη σαν φημίζεσαι και γίνεσαι αφίσα ανά τη χώρα δίχως το ονοματάκι σου να φιγουράρει ανάμεσα σε κείνα των συνεργατών σου ή που γίνηκε λάθος ή που δεν χρειάζεται διότι… μια εικόνα χίλιες λέξεις!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Γυναικεία υπόθεση» το σχήμα, και απροσχημάτιστα η σελίδα πήγε να ανταμώσει φίλη «κρουστή», μα αντικρουόμενες οι απόψεις οδήγησαν αλλού το ρεπορτάζ.

Μαρία Σαμίου το όνομα, η «φίρμα», σφαγή στη νυχτερινή Λάρισα που κρατάει ακόμα τα… μπόσικα γεμίζοντας με αφίσες-προάγγελους το κέντρο της και όχι μόνο, «βουνό» τα πιάτα για την πάρτη της μαθαίνουμε, σαμπάνιες πλέον στα πόδια της και λουλούδια στην ποδιά του ονόματος που λείπει από την αφίσα!

«Μας κάνουν πόλεμο, μα απαντά ο κόσμος…», θα μας πει με χαμόγελο αποστομωτικό, ανεπιτήδευτο, από κείνα που νοιώθεις πως το εννοεί και από κοντά ξέρει και το… παιχνίδι.

«Αντρίκια» εξήγηση, σταράτη, να περνάμε καλά…

Δεν θα σας πω πως πέρασα, δεν τόλμησα καν να τη ρωτήσω γιατί μετά τον τόσο ντόρο λείπει το όνομά της από την αφίσα, μα πάρτε μια γεύση από μια νυχτιά που δεν έταξε ποτέ «δήθεν» και μα την αλήθεια το εννοούσε!

Ειρήνη Παπουτσή.

Υ.Γ. Θερμές ευχαριστίες στην Έλενα Λύρη για την ανταπόκριση και σε όλους τους συνεργάτες του σχήματος για τη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ