ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟ.Κ.Ε.Λ.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, διοργανώνουν 3ωρο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, με τίτλο : «Η δημιουργική γραφή ως εργαλείο ψυχαγωγίας και έκφρασης μέσα στην τάξη» με εισηγήτρια, τη συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, Ιωάννα Μπουλντούμη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, 6 έως 9 μ.μ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, το μόνο που χρειάζεται να φέρουν οι συνάδελφοι είναι σημειωματάριο και στυλό, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι ανοιχτός, αφού προηγηθεί ενημέρωση τηλεφωνικά στην Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου, κιν.τηλ.: 6946594756.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, που θέλουν να εντάξουν σύγχρονους τρόπους έκφρασης και ανάπτυξης των παιδιών, μέσα στη σχολική τάξη, υπενθυμίζοντάς τους ότι η γραφή μπορεί να γίνει πραγματικά δημιουργική και διασκεδαστική. Το 3ωρο σεμινάριο είναι βιωματικό και προτείνει ιδέες για άμεση αξιοποίηση μέσα στην τάξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ