ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑμεΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ paidis.com

Το Γραφείο  Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με σημερινή του ανακοίνωση διαψεύδει το ρεπορτάζ της σελίδας για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε θέσεις ΑμεΑ κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Στην ανακοίνωση του γραφείου αναφέρονται τα εξής:

“Το Γραφείο  Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ανάρτηση του Blog σας. Ουδέποτε αυτοκίνητα της προσωπικής συνοδείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, παρκάρισαν σε θέσεις στάθμευσης για αναπήρους κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με την κυρία Παπουτσή, την ενημέρωσε, αλλά προφανώς η δημοσιογραφική της δεοντολογία, εξαντλείται σε  φαντασιακού τύπου αναρτήσεις και διαλόγους που ποτέ δεν έγιναν”.

Η απάντηση του paidis.com

Τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε θέσεις ΑμεΑ ανήκουν και το τονίζω ανήκουν σε άτομα που συνόδευαν τον κ. Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στην περιφέρεια. Τώρα αν αυτοί ήταν ασφάλεια του προέδρου, στελέχη του γραφείου ή βουλευτές του κόμματος αυτό δεν αφορά εμάς αλλά το κόμμα και τον ίδιο τον πρόεδρό του. Εμείς που αναδείξαμε το θέμα θα περιμέναμε μία συγνώμη από το κόμμα και το γραφείο του προέδρου για την απρέπεια σε βάρος των ΑμεΑ και όχι διαψεύσεις για τις διαψεύσεις.

Αλλωστε οι αριθμοί κυκλοφορίας των αυτοκινήτων φαίνονται και εύκολα μπορούν να δουν όποιοι ενδιαφέρονται σε ποιόν ανήκουν, όπως άλλωστε κάναμε και εμείς.

Οσο για το τί ειπώθηκε μεταξύ του κ. Λαζαρίδη και της συνεργάτιδας της σελίδας κ. Παπουτσή στις δύο τηλεφωνικές συνομιλίες αρκούμαστε στα όσα ανέφερε η κ. Παπουτσή. Αλλωστε δεν μαγνητοφωνούμε συνομιλίες.

Τέλος παραθέτουμε και πάλι το επίμαχο ρεπορτάζ επειδή πιστεύουμε ότι μάλλον κάποιοι στο γραφείο Τύπου της ΝΔ δεν το διάβασαν προσεκτικά:

“Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα δεν έχασε την ευκαιρία για μια βόλτα στο κέντρο της Λάρισας ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, που συνοδευόμενος από βουλευτές και κομματικά στελέχη μοίρασε χαμόγελα και χειραψίες, δίχως να αρνηθεί και τις σχετικές φωτογραφίες με τους πιτσιρικάδες που τον προσέγγισαν!

Φευ, πεζή μεν η «γαλάζια» παρέα στο κέντρο της πόλης, που να τρέχω να παρκάρω δε, μια που είχε προηγηθεί η συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Κ. Αγοραστό.

Και η λύση δεν άργησε να βρεθεί, «κατάληψη» στις θέσεις των αναπήρων και ξεμπερδέψαμε”.

Μετά και από αυτό πιστεύουμε ότι μία συγνώμη είναι απαραίτητη.

Γιάννης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ