ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία της Λάρισας η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Δημοσίου Τομέα ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Πρόκειται ουσιαστικά για προάγγελο της 48ωρης απεργίας ενάντια στο νομοσχέδιο που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση», τόνισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης Δημήτρης Γερασάκης, ο οποίος ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση κάλεσε «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να αναζητήσουν τα φορολογικά έσοδα που ψάχνουν στα κολλητάρια τους»!

Περιγράφοντας ικανοποιητική συμμετοχή στην απεργία, κυρίως στους ΟΤΑ και τα Νοσοκομεία, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους του νομού Ζήσης Γκαραλιάκος υποστήριξε πως η απεργία αποτελεί «συνέχιση του αγώνα ενάντια στη φτωχοποίηση του λαού», ενώ η απεργιακή συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτον αντίποδα, τραγική ήταν η εικόνα στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου η συγκέντρωση του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ έγινε μεταξύ… συγγενών και φίλων!

«Συνεχίζουμε, παρά τη μικρή ανταπόκριση, τον αγώνα μας ενάντια στην κατεδάφιση της ασφάλισης καθώς μόνο έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους», τόνισε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Ν.Τ Δ. Παπαποστόλου, ο οποίος δεν έκρυψε την πικρία του για την απογοητευτική εικόνα της πλατείας.

«Το συνδικαλιστικό κίνημα φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης, ωστόσο και οι συνάδελφοι θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους», ήταν το αιχμηρό σχόλιο Παπαποστόλου για την «αναιμική» συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ