Η ΕΞΑΛΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΟ… ΠΡΙΟΝΙ!

Διανύει καθημερινά την απόσταση Λάρισα-Νίκαια στο πλαίσιο επαγγελματικών της υποχρεώσεων, το είδε μια, το είδε δύο, δοκιμάστηκαν τα νεύρα της αλλά και τα αντανακλαστικά της στο τέλος «ξύπνησε» η δημοσιογράφος που πάντα κουβαλά μέσα της και το… διέπραξε!

stop2Ο λόγος για την πρώην σύμβουλο της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Η. Διώτη και ΠΑΝΤΑ δημοσιογράφο Μαριλένα Θωμοπούλου, που απηυδισμένη με την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο δρόμο, με τη σήμανση να παίζει «κρυφτό» με χόρτα και δέντρα θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, έκανε παρέμβαση στη σελίδα της στο facebook.

«κούκου…! ΤΣΑ! θα μπορούσε να είναι παιδικό παιχνίδι, αλλά είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα σημεία για όσους ερχόμενοι από Νίκαια/ΙΚΕΑ και θέλουν να κατευθυνθούν προς τη Λάρισα. Το STOP αυτό έχει εδώ και μήνες καλυφθεί από μία αγριαμυγδαλιά και όσα ΙΧ έρχονται από Θεσσαλονίκη/Βόλο και στρίβουν με κατεύθυνση προς το ΙΑΣΩ ή προς ΙΚΕΑ, όσο φιλότιμες προσπάθειες και να κάνουν, δεν το βλέπουν εάν δε γνωρίζουν ήδη την ύπαρξή του.

Δεν έχω ιδέα εάν είναι ευθύνη του Δήμου Κιλελέρ, του Δήμου Λαρισαίων, της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ή της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Πρέπει όμως κάποιος ΑΜΕΣΑ να παρέμβει, επειδή κάθε μεσημέρι που περνάω, στο όριο αποφεύγεται κάποιο ατύχημα… Το ακριβές σημείο στον χάρτη. Όποιος γνωρίζει ποιανού ευθύνη είναι, ας με ενημερώσει ή έστω ας κοινοποιήσει, μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να δώσει λύση (πριν πάρω το πριόνι και τη δώσω μόνη μου)».

Σ.Σ Ας φιλοτιμηθεί κάποιος, γιατί με το χαρακτήρα που’ χει τη βλέπουμε «πρωταγωνίστρια» του “STIHL έχεις»… και μη σου πω «ν’ αγιάσει και το χέρι της»!!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ