ΟΕΡΑΣΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟ!!!

Είναι από τις ιστορίες που σίγουρα επιβεβαιώνουν το μύθο της “μοιραίας γυναίκας”! Πάντως, η εν λόγω κοπέλα κατάφερε όχι μόνο να σφάζονται στα πόδια της άνδρες, αλλά και να γίνει τέτοιο μπέρδεμα, λόγω των πολλαπλών εξωσυζυγικών της σχέσεων που τελικά και ξύλο έπεσε και λάθος άτομα συνελήφθησαν.

Η κατάσταση είναι άκρως μπερδεμένη, καθώς η εν λόγω κυρία εδώ και καιρό διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άλλον άντρα, κάτω από την μύτη του ανυποψίαστου άνδρα της. Ωστόσο, αντί να ζηλεύει ο σύζυγος, ζήλευε ο εραστής, καθότι η νεαρά κυρία ήταν άκρως παθιάρα.

Έτσι κάποια στιγμή ο ανασφαλής εραστής κατά την διάρκεια της σχέσης τους, της ζήτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της στο facebook δίνοντάς του τους κωδικούς της, ώστε να την ελέγχει!

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πλέον γνώριζε ότι έχει τεθεί “υπό παρακολούθηση” ο προσωπικός λογαριασμός της στο fb, εντούτοις αυτή συνέχισε να ερωτοτροπεί διαδικτυακά, έχοντας πολλαπλές συνομιλίες με νεαρούς άνδρες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν αυτή με έναν συγκεκριμένο άρχισε να ανταλλάσει γυμνές φωτογραφίες μέσω fb, με αποτέλεσμα όταν έγινε αντιληπτό αυτό από τον παράνομο ζηλιάρη εραστή της να ξεσπάσει ερωτική “θύελλα”!

Έτσι κάποια στιγμή ο ζηλιάρης εραστής “έστησε” συνάντηση με τον άντρα με τον οποίο η φιλενάδα του αντάλλαξε γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ωστόσο, ο ζηλιαρόγατος εραστής δεν πήγε μόνος του, αλλά πήρε και ακόμα τέσσερις φίλους του ρίχνοντας άγριο ξύλο στον “τρίτο της παρέας”.

Το θύμα, το οποίο είναι έκτακτος πυροσβέστης, προσέτρεξε στον αστυνομικό αδελφό του, ζητώντας του να καλέσει την αστυνομία, καταγγέλλοντας το περιστατικό και εμπλέκοντας στην υπόθεση τον σύζυγο της γυναίκας, καθώς νόμισε ότι ο άνδρας από τον οποίο έφαγε της χρονιάς του, όπως λογικά νόμιζε ήταν ο νόμιμος σύζυγος της “κυρίας”, ο οποίος όμως κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου!

Ωστόσο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ανυποψίαστου συζύγου, ο οποίος πλέον κευραυνοβολήθηκε από τα τεκταινόμενα, μαθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο, από τα κρατητήρια τα ξεφτιλίκια της συζύγου του, που έκαναν και τον ίδιον ρεζίλι σε όλη την τοπική κοινωνία.

Ανακρινόμενος από την αστυνομία έγινε αντιληπτό ότι ο σύζυγος ήταν παντελώς ανίδεος, ενώ πλέον οι έρευνες εστράφησαν κατά του “επίσημου” εραστή, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν τολμούν πλέον να ξεμυτίσουν από τις εξώπορτές τους.

newsit.com.cy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ