Η ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ… ΘΑΥΜΑΤΑ

Είχαμε δεν είχαμε βρήκαμε θέμα το 3ήμερο, με τον υδράργυρο «καρφωμένο» στους 40ο βαθμούς και βάλε, τις παραλίες να «βουλιάζουν» και τους ιερούς ναούς το ίδιο, λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος!

Αιτία η φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου κατά την παρουσία του στον Εσπερινό του Αγίου Πνεύματος ή αλλιώς της Γονυκλισίας, που πλημμύρισε τα ΜΜΕ, όπου και εμφανίζεται γονατιστός, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις!

Με τους επικριτές της κίνησης να επισημαίνουν πως ως ΠτΔ και κατ’ επέκτασιν ως εκπρόσωπος μιας εξουσίας που του δίνει το Σύνταγμα ο Πρ. Παυλόπουλος δεν μπορεί να γονατίζει μπροστά σε καμία άλλη εξουσία, την ώρα μάλιστα που υπασπιστές και αξιωματικοί στέκονται «κλαρίνο» πίσω του, το διαδίκτυο πήρε φωτιά!

Τώρα θα μου πείτε μάλλον το παρακάνουν ορισμένοι, από την άλλη πάλι, αν σε κάνανε από το πουθενά ανώτατο άρχοντα της χώρας είναι να μην πιστεύεις και στα…  θαύματα κλείνοντας ευλαβικά το γόνυ;!!

Υ.Γ. Αν και παραδίπλα όπως μπορείτε να διακρίνετε και στη φωτογραφία υπάρχουν και… χειρότερα, με τον υπουργό «στα τέσσερα».

Ήμαρτον!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ