ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ “MOTO” ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ

Παρουσία 4.500 φανατικών οπαδών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ, στο AEL FC ARENA, που συνοδεύτηκε από συνθήματα για την επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» της SL και λίγα λόγια με άξονα πάντα την «πολλή δουλειά».

ael3 ael2“Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και γι’αυτό χρειάζεται να είμαστε υγιείς για να το καταφέρουμε. Είμαστε σε μία δύσκολη φάση, καθώς προσπαθούμε να αξιολογήσουμε το υπάρχον υλικό. Όλα τα φιλικά είναι προγραμματισμένα. Είχαμε επίσης προγραμματίσει δύο φιλικά στην Ιταλία, όμως για λόγους ξεκούρασης αποφασίσαμε να αναβάλουμε το ταξίδι”, τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο προπονητής της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων Αβραάμ, Ναζλίδη, Ντεγκρά, Ντέλετιτς, Ναβάρο και Γκόλια.

Ιδιαίτερα χαρούμενος φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς η επίσημη «πρώτη» της ομάδας συνοδεύτηκε από την αδειοδότηση της ΑΕΛ.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ