ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΣΤΑ …ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Πρόκειται να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά η Τερέζα Μέι φαίνεται οτι δεν πρόκειται να δεχθεί κριτική μόνο για τις πολιτικές φιλοδοξίες της – αλλά βαθμολογείται και για το γούστο της στα …παπούτσια.

ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ23 67 89Η 59χρονη αν και έχει εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στην πολιτική και έχει υπηρετήσει σε μια πληθώρα θέσεων, επειδή θα γίνει η επόμενη ηγέτης της Βρετανίας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να εστιάζουν και στις στιλιστικές της επιλογές, και όχι μόνο στις ικανότητές της.

Μια ημέρα αφότου ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε οτι η Μέι θα αναλάβει τη θέση του, η βρετανική εφημερίδα The Sun στην πρώτη της σελίδα αναφερόταν στα leopard-print τακούνια των παπουτσιών της.

Πολλοί δεν εντυπωσιάστηκαν με αυτή την επιλογή της εφημερίδας.

Ένας χρήστης αντέδρασε γράφοντας: «η πρώτη σελίδα της Sun είναι αρκετά σεξιστική. Γιατί πρέπει τα ρούχα και τα παπούτσια μιας γυναίκας να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος;”

Πολλοί υποστήριξαν οτι οι επιλογές μόδας των ανδρών πολιτικών σπάνια παρουσιάζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με ένα χρήστη να γράφει, “δεν θυμάμαι καμία πρώτη σελίδα αφιερωμένη στα μοντέρνα υποδήματα του Κάμερον.”

Και ενώ οι επιλογές της μόδας της Τερέζας Μέι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν να συζητιούνται, δεν υπάρχει αμφιβολία εντός του Συντηρητικού Κόμματος για την πολιτική της ικανότητα.

«Είναι δυνατή, είναι ικανή, είναι περισσότερο από ικανή να παράσχει την ηγεσία που η χώρα θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια, και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου», δήλωσε ο Κάμερον.

Με πληροφορίες από το cnn.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ