ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Αποφεύγοντας τις πολιτικές δηλώσεις και ανακηρύσσοντας τον Προφήτη Ηλία ως προστάτη της Αεροπορίας Στρατού με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος βρέθηκε σήμερα στο Στεφανοβίκειο και την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ), με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του προστάτη της Α.Σ Προφήτη Ηλία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε την ανάληψη από την επισκευαστική βάση της μονάδας ενός μεγάλου έργου σε διεθνές επίπεδο, καθώς και την εκπαίδευση από την 1η ΤΑΞΑΣ όλων των μέσων ελικοπτέρων και από τα 3 σώματα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες με την αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, για να ακολουθήσει σήμερα υπαίθρια δοξολογία και επίδειξη αεροπορικών μέσων, παρουσία του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ο οποίος κατέφθασε στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού (ΠΒ) Περισάκη Γεωργίου» με ελικόπτερο, ενώ την ημερήσια διαταγή διάβασε ο διοικητής της μονάδας, ο οποίος και αναφέρθηκε στον προστάτη της Αεροπορίας Προφήτη Ηλία και στην στρατιωτική ετοιμότητα της Ταξιαρχίας.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ONALERT

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ