ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς απρόοπτα και με αρκετούς αλληλέγγυους να καταφτάνουν από το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα, συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η κατάληψη των γραφείων του κόμματος στη Λάρισα.

Με δυνατή μουσική να φτάνει στα αυτιά των περαστικών που κινούνται στον πεζόδρομο της Πατρόκλου και διανομή σχετικής ανακοίνωσης οι καταληψίες έκαναν γνωστή την παρέμβασή τους-διαμαρτυρία για την εκκένωση τριών καταλήψεων όπου στεγάζονται πρόσφυγες και μετανάστες στη Θεσσαλονίκη.

Οι αλληλέγγυοι δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το βράδυ, τουλάχιστο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης των συντρόφων τους που δικάζονται σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων .

«Ο καθένας έχει τα πιστεύω του και παλεύει όπως νομίζει καλύτερα γι’ αυτά», ήταν το λακωνικό σχόλιο στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν το πρωί στην είσοδο των γραφείων παρακολουθώντας διακριτικά την εξέλιξη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ