ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!

Νέα υπόθεση δολοφονίας συγκλονίζει από χθες τη γειτονική Καρδίτσα, καθώς στο πρόσφατο περιστατικό με την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας από νεαρούς ληστές στους Σοφάδες ήρθε να προστεθεί και αυτό νεαρού Αλβανού που αγνοούνταν εδώ και 4 μέρες και εντοπίστηκε τελικά νεκρός σε αγροτική περιοχή του Ξυνονερίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα του άτυχου νεαρού που έφερε μαχαιριές σε σημεία του σώματός του, εντοπίστηκε πρόχειρα θαμμένο λίγο έξω από το Ξυνονέρι και κοντά σε ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν δράστης και θύμα, ενώ δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι πρώτος ξάδερφος του θύματος, ο οποίος ήδη έχει συλληφθεί στην Αλβανία όπου και είχε διαφύγει και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του.
Σημειώνεται πως η οικογένεια του δολοφονηθέντος φέρεται να είχε ειδοποιήσει τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα, αφού ο νεαρός άντρας ήταν εξαφανισμένος και δεν έδινε σημεία ζωής, ενώ ο θάνατός του προσδιορίζεται στις 3 Αυγούστου.

Έγκυρες πηγές επισημαίνουν πως στην υπόθεσή δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, καθώς ανεξακρίβωτα παραμένουν τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ ο νεαρός ξάδερφος του θύματος που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ύποπτος κυρίως λόγω της εσπευσμένης αναχώρησής του για την Αλβανία λίγο μετά την εξαφάνιση του ομοεθνή του, κρατείται και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα στην Ελλάδα.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού Αλβανού αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ  σε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, που διενεργεί τις σχετικές έρευνες, αναφέρονται τα εξής:

Εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας Ελληνικής Αστυνομίας και Interpol, η ανθρωποκτονία 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο την περασμένη Παρασκευή στη Νάουσα.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στην Αλβανία 27χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Όπως πρόεκυψε ο δράστης την 03-08-2016 τραυμάτισε θανάσιμα με τη χρήση μαχαιριού τον 26χρονο ξάδερφό του στο Ξυνονέρι Καρδίτσας και το επόμενο διάστημα αναχώρησε για την πατρίδα του.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, κατόπιν συνεργασίας με την Interpol Αλβανίας και το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, διενήργησαν έρευνες και εντόπισαν το πτώμα, θαμμένο σε βάθος περίπου μισού μέτρου σε περιοχή με πυκνή βλάστηση, στο Ξυνονέρι Καρδίτσας.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης Ιατροδικαστής καθώς και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ