ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το θέμα της τιμής αγοράς των σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών που θα αγοράσει ο συνεταιρισμός καθώς και οι ποσότητες που θα απορροφήσει είναι τα δύο κυρίαρχα θέματα που θα απασχολήσουν τη σημερινή επαναληπτική γενική συνέλευση των μελών του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο του Τυρνάβου.

Η διοίκηση του συνεταιρισμού αναμένεται να ξεκαθαρίσει για μια ακόμη χρονιά ότι θα απορροφηθούν όλες οι ποσότητες των μελών του συνεταιρισμού και ίσως υπάρξει πρόβλεψη και για περαιτέρω αύξηση των ποσοτήτων που θα εισκομισθούν, ενώ αναφορικά με τις τιμές αναμένεται να κινηθούν σίγουρα στα περυσινά επίπεδα και ίσως υπάρξει κάποια μικρή αύξηση σε ορισμένες ποικιλίες.

Αναλυτικά τα θέματα της σημερινής συνέλευσης είναι:

Θέμα 1ον: Ενημέρωση της  Γ.Σ., για τα υπάρχοντα αποθέματα, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο των δεξαμενών και συζήτηση σχετικά με τα σταφύλια που θα  εισκομίζονται στον Συνεταιρισμό. 

 Θέμα 2ον: Απόφαση για την  εισκόμιση σταφυλιών από τα μέλη, πάνω από τις δηλωθείσες  ποσότητες. Καθορισμός ποινικής ρήτρας για τα μέλη, που δεν θα  εισκομίσουν  την   ποσότητα, που  θα αποφασιστεί. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την οργάνωση  του τρύγου, καθώς και τον χειρισμό των παραπάνω ζητημάτων. 

 Θέμα 3ον: Σύναψη βραχυχρόνιου δανείου, για την χορήγηση προκαταβολών στους εισκομιστές σταφυλιών, αγορά σταφυλιών, κρασιού, γλεύκους και για την αντιμετώπιση των εξόδων οινοποίησης, παραγωγής και διάθεσης  των προϊόντων. Λήψη εγγυητικών επιστολών. 

Θέμα 4ον: Διάφορες ανακοινώσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ