Ο ΚΑΒΓΑΣ ΚΟΥΓΙΑ – ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

Νέος «πόλεμος», στα απόνερα του απαράδεκτου επεισοδίου Κούγια-Ντεγκρά ,ξέσπασε με αφορμή δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «βυσσινί» και πρώην προπονητή της Κ20 της ΑΕΛ Κώστα Κολομητρούση σε ρ/σ της Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδίκαζε την ενέργεια του γνωστού ποινικολόγου.

Σε προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αποδίδοντας την τοποθέτηση Κολομητρούση σε πικρία λόγω της απομάκρυνσής του από την Κ20, αναφέρει:

«ντρέπεται για τον άνθρωπο και το χαρακτήρα του», ζητώντας παράλληλα να ζητηθεί δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια αναφέρει:

«Διάβασα στην εφημερίδα Ελευθερία και στην εφημερίδα Live Sport τις δηλώσεις του Κώστα Κολομητρούση και ντρέπομαι ιδιαίτερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για τον χαρακτήρα του.

Τον Κώστα Κολομητρούση τον προσέλαβα στην ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν εκλήσεως του Θωμά Κυπαρίσση, ο οποίος μου είπε ότι αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και τον βάφτισα προπονητή της ομάδας Κ20 παρά το ότι δεν είχε το δίπλωμα UEFA PRO που απαιτείται για τις ομάδες υποδομών.

Δυστυχώς, η εικόνα της ομάδας Κ20 με προπονητή τον κ. Κολομητρούση ήταν τραγική και γι’ αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε φέτος από τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδας για υποδομές Σάκη Αναστασιάδη, κάτοχο UEFA PRO και τα αποτελέσματα και η διαφορά των 2 προπονητών είναι εμφανή.

Αντιλαμβάνομαι ότι γι’ αυτό το λόγο ο Κολομητρούσης είναι πικραμένος αλλά εγώ λειτούργησα με γνώμονα μόνο το συμφέρον της ομάδος.

Ντρέπομαι ιδιαίτερα για τον Κολομητρούση γιατί δε σεβάστηκε το γεγονός ότι ενώ υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το επεισόδιο με Degra για να με συκοφαντήσει επαληθεύοντας δυστυχώς τις εμπειρίες της ζωής ότι πολλοί ποδοσφαιριστές στην πορεία της ζωής τους γίνονται «μικροί» άνθρωποι.

Η κορυφαία συκοφαντία του είναι ότι εγώ έχω χτυπήσει δήθεν τον γυμναστή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γεγονός που ουδέποτε συνέβη.

Θα σκεφτώ σαν έντιμος άνθρωπος το πώς θα υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου κι εάν δε ζητήσει συγγνώμη δημοσίως γι’ αυτή την παράνομη πράξη του θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει.»

Αξίζει να σημειωθεί πως τη δήλωση Κολομητρούση αναπαρήγαγαν σχεδόν στο σύνολό τους και τα τοπικά αθλητικά sites, ενώ ο ίδιος με σημερινή του παρέμβαση στο «βυσσινί» ραδιόφωνο επέμεινε σε καταδίκη της αντίδρασης Κούγια τονίζοντας πως «δεν έχει πρόβλημα να πάνε στις δικαστικές αίθουσες», ενώ παράλληλα διέψευσε τα περί πικρίας όπως και το ότι δεν έχει δίπλωμα UEFA PRO.

«Έχω δίπλωμα και μπορώ να δουλέψω σε όποια ομάδα θέλω και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην ΠΑΕ», ήταν η αντίδραση Κολομητρούση, για να ακολουθήσει παρέμβαση και του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Λάρισας Α. Νεμπεγλέρα στην ίδια συχνότητα, ο οποίος επαληθεύοντας τα λεγόμενα του Κ.  Κολομητρούση τόνισε πως «είναι από τα παλαιότερα διπλωματούχα μέλη του Συνδέσμου».

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατάσταση όλων των μελών προπονητών όπως γνωρίζει και τις κατηγορίες διπλωμάτων των προπονητών που ανήκουν στο team της ομάδας», κατέληξε ο κ. Νεμπεγλέρας.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ

Παρέμβαση υπέρ του Κώστα Κολομητρούση έκανε με ανάρτησή του στη σελίδα ου διατηρεί στο facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αλεξούλης αναφέροντας τα εξής:

«Ο ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΠΡΟ !!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΦΑΑ.. ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ .!!!!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΠΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΨΑΝΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ !!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ!!!»

Ο Γιάννης Αλεξούλης που έχει μάθει να μην μασάει τα λόγια του επανήλθε και με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει:

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ..!

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΣΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗ !!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΙΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ…

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΕ ΕΧΩ ,,,,,,,,,,,,!!!!!

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ????

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ!!!!!!

ΟΣΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ !!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!!!

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ .ΛΑΜΙΑ .ΠΑΤΡΑ ΕΔΩ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ