ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!

«Ομοβροντία» αρνητικών σχολίων αλλά και οι πρώτες αντιδράσεις καταγράφονται ήδη στο «βυσσινί» ραδιόφωνο με αφορμή έκκληση της ΠΑΕ προς τους δημοσιογράφους του ραδιοσταθμού «να εξαφανιστεί» από τη θεματολογία οποιαδήποτε συζήτηση έχει να κάνει με δηλώσεις παλαιμάχων και αντίθετες απόψεις δημοσιογράφων ή ακροατών!

«Τι είναι αυτό τώρα, δηλώνω πως δεν θα τηρήσω την παράμετρο της ανακοίνωσης», τόνισε φανερά εκνευρισμένος, αμέσως μετά την ανάγνωσή της από μικροφώνου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Γ. Καλογιάννης ξεκαθαρίζοντας πως πάνω απ’ όλα πρέπει να ακούγονται οι αντίθετες φωνές στο πλαίσιο της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης έκφρασης.

Νωρίτερα δε στάθηκε και στις δηλώσεις Αναστασιάδη εκφράζοντας τη διαφωνία του στα περί ισοπαλίας ως «το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», αφού όπως έσπευσε να συμπληρώσει «θα πρέπει κάποιοι να συνέλθουν, μηδέ εξαιρουμένου και του τεχνικού τιμ»!

Η συχνότητα πήρε για μια ακόμη φορά «φωτιά» τόσο λόγω της άσχημης εμφάνισης, όσο κυρίως και του γενικότερου αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην ποδοσφαιρική Λάρισα, με τους φιλάθλους να επικεντρώνονται στη δύσκολη συνέχεια και τα ματς με Ολυμπιακό, Λειβαδιά και ΑΕΚ που ακολουθούν.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ