MANDELAS TOURS: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Τριήμερη εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας διοργανώνει το τουριστικό γραφείο Mandelas Tours για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

1η ΜΕΡΑ 28/10/16

Αναχώρηση νωρίς το πρωί 7:00 από την πόλη μας και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στα σύνορα στον Προμαχώνα. Κάνοντας μια σύντομη στάση στα αφορολόγητα συνεχίζουμε το ταξίδι μας. Φτάνουμε στη Σόφια το μεσημέρι. Θα έχουμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο. Διασκέδαση προαιρετική .Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ 29/10/16

Μετά το πρόγευμα θα ξεναγηθούμε στην πόλη της Σόφιας. θα επισκεφτούμε τις εκκλησίες της Αγίας Κυριακής, του Αλέξανδρου Νέφσκι και της Αγίας Σοφίας. Συνεχίζοντας  θα δούμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τη Γέφυρα των Αετών, την Πανεπιστημιούπολη, το πάρκο της Ελευθερίας και το μνημείο της Ειρήνης με τις καμπάνες. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση των εκδρομέων.Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ 30/10/16

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό μοναστήρι της Ρίλλα, που είναι το πιο επιβλητικό και αρχιτεκτονικό μνημείο του 10ου αιώνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δωμάτια της μονής ,η εσωτερική επίπλωση, διακόσμηση και το παλιό μαγειρείο. Θα θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία ,όπως τον μεσαιωνικό πύργο Χρέλια ,το ξυλόγλυπτο τέμπλο στο παρεκκλήσι της μεταμόρφωσης του Χριστού ,παλιές εικόνες και τα 20.000 βιβλία. Συνεχίζουμε για φαγητό και βόλτα στο Σαντάνσκι. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και κάνοντας συνεχείς στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή
  • Ξεναγήσεις του προγράμματος

Πληροφορίες στα γραφεία ΚΙΛΕΛΕΡ 15, ΤΥΡΝΑΒΟΣ και στα τηλέφωνα: 2492026120-26111, ΚΙΝ 6936645119

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ