ΒΓΑΖΕΙ ΟΦ ΣΑΙΝΤ ΤΟ “GOAL” Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Τέλος στη φημολογία αθηναϊκών μέσων και κυρίως απάντηση σε δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Goal”, που κάνει λόγο για επικείμενη απομάκρυνση Αναστασιάδη από τον πάγκο της ΑΕΛ, επιχείρησαν σήμερα οι «βυσσινί» δια του υπεύθυνου επικοινωνίας Γ. Καλογιάννη.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του μεγαλομετόχου της ομάδας Α. Κούγια στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, σήμερα ο κ. Καλογιάννης διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο κόουτς της ΑΕΛ αποτελεί πλέον «ξένο σώμα» για την ομάδα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της Κέρκυρας, αλλά και λόγω της στάσης του στο περίφημο επεισόδιο με το Ντεγκρά.

Με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον παικτών, τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης και φιλάθλων και κυρίαρχο ζητούμενο την ηρεμία στην ομάδα, όπως αναμενόταν δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση από το Μακεδόνα τεχνικό και ας ελπίσουμε πως κάτι ανάλογο θα πράξουν και οι διοικούντες, καθώς μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση που «φωτογραφίζει» αίθουσες δικαστηρίων, μία ακόμη απλά θα «έριχνε νερό στο μύλο» ορισμένων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ