ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!

Ρεσιτάλ Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη τύπου μετά τη σπουδαία νίκη της ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού, με το… μενού του Μακεδόνα τεχνικού να περιλαμβάνει από τη βοήθεια της Παναγιάς και τα συγχαρητήρια σε παίκτες και φιλάθλους, μέχρι την ανησυχία του για τους τραυματισμούς των Ξενοδόχοβ και Φατιόν (μάλλον υπέστη κάταγμα στη μύτη),

δίχως να ξεχάσει τον Α. Κούγια αλλά και το Σάκη Τσιώλη!

«Μετά από 1,5 χρόνο που δεν είχα δουλειά, ένας άνθρωπος μου έδωσε το τιμόνι αυτής της ομάδας με μεγάλη ιστορία. Πρέπει να τον ευχαριστήσω γιατί με έβαλε ξανά σε αυτό το… κύκλωμα, Εμένα η ζωή μου είναι προπονητής, η… αρρώστια μου και δε θα ήμουν εδώ αν δεν με πίστευε ένας άνθρωπος και θέλω να τον ευχαριστήσω και να τον δικαιώσω.

Είχα πει πως την πρώτη νίκη θα την αφιερώσω στον Σάκη Τσιώλη,  έναν εξαιρετικό συνάδελφο, γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν και εγώ εδώ. Έχει ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της ομάδας», κατέληξε ο κόουτς, σε μια δήλωση «κυρίου» καθώς τα προαναφερθέντα είχαν επαναληφθεί κατά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ και την πρώτη του επαφή με τους Λαρισαίους δημοσιογράφους.

«Αν δεν ήταν ο συνάδελφος να ανεβάσει την ομάδα, εγώ δε θα αναλάμβανα τώρα την τύχη της στη SL», ξεκαθάριζε αρχές Ιουνίου ο προπονητής, για να επαναλάβει σήμερα τη θέση του.

Τζέντλεμαν!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ