ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει εξαπέλυσε από τον Τύρναβο ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης μιλώντας σε ευρεία σύσκεψη για το αγροτικό που συνδιοργάνωσαν η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και η ΝΟΔΕ Λάρισας.

101_1804Ο κ. Αυγενάκης, αφού τόνισε ότι η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες, προέβλεψε νίκη της ΝΔ όποτε και αν γίνουν εκλογές, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για επενδύσεις μέσα από ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και μειώσεις φορολογικών συντελεστών με παράλληλο εξορθολογισμό των δαπανών του δημοσίου.

Ο κ. Αυγενάκης και τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ που παρουσίασαν πτυχές του αγροτικού προγράμματος της ΝΔ μίλησαν για αλλαγές και στο φορολογικό των αγροτών χωρίς να μπορούν να δώσουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις, μίλησαν για καθιέρωση ασφαλιστικών κλιμάκων στον ΟΓΑ αλλά και για αλλαγές στον ΕΛΓΑ.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης μεταξύ του γραμματέα και των συνδικαλιστών και απλών αγροτών που μετείχαν στη σύσκεψη εκείνο που έγινε σαφές είναι ότι υπάρχει διάθεση από το κόμμα για στενή συνεργασία με τα αγροτικά στελέχη του κόμματος με στόχο τη συνδιαμόρφωση πολιτικών, ενώ σε συγκεκριμένα ερωτήματα για πολιτικές στον αγροτικό τομέα δεν υπήρξαν ξεκάθαρες απαντήσεις αφού όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα παραλάβει την οικονομία η κυβέρνηση της ΝΔ.

101_1805Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης αρνήθηκε να δεσμευτεί ακόμη και για το θέμα των αγροτοδικείων, λέγοντας ότι θα πρέπει να μελετηθεί το σχετικό αίτημα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ