ΜΕ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ, ΚΕΪΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΗ Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Πράξη τις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το ματς απέναντι στον ΠΑΣ έκανε σήμερα ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης καθώς η 18άδα της αποστολής για το αυριανό ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνει νέα πρόσωπα, αφού εκτός του Ποτουρίδη που είχε ανακοινωθεί συμπεριελήφθησαν ακόμη οι Κεϊτά και Μακρής, αλλά και ο Βαρέλα που αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν νωρίς το απόγευμα στα Δένδρα, απ’ όπου αμέσως μετά αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη, ενόψει της αναμέτρηση της Τετάρτης (5.15 μ.μ.), ενώ με  τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, η αποστολή έκανε ολιγόλεπτη στάση στο στάδιο Αλκαζάρ, προκειμένου τα μέλη και οι συνοδοί της να εναποθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος Χαράλαμπος Μπλιώνας, καθώς την Τετάρτη συμπληρώνονται 30 χρόνια από την δολοφονία του.

Σημειώνεται πως από την αποστολή έμειναν εκτός τόσο ο Καπός, που γυμνάστηκε και πάλι μόνος, όσο και ο Ξενοδόχοβ, ο οποίος συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος χωρίς να προσδιορίζεται ακόμη επακριβώς από το ιατρικό επιτελείο η ημερομηνία επιστροφής του σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Οι 18 που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι οι εξής: Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Ναβάρο, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Μονιάκης, Κόντορ, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Βαρέλα, Μακρής, Μαρουκάκης και Κεϊτά.

Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο ρέφερι Ανανίας Φωτιάδης, από τον σύνδεσμο Σερρών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (Τετάρτη 26/10, 17:15). Βοηθοί του ο Νικόλαος Κωτούλας, επίσης από τον σύνδεσμο Σερρών και ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Μιχαηλίδης από την Ένωση Βοιωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλειος Γαβριηλίδης από την Ένωση Θράκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ

mplionas1Ανακοίνωση με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το άδικο χαμό του Χ. Μπλιώνα εξέδωσε ο Σ. Φ. Αλκαζάρ όπου και επισημαίνονται τα εξής:

“Πέρασαν 30 χρόνια από την μέρα που γράφτηκε μια μαύρη σελίδα για την ιστορία μας. Μια καταραμένη μέρα για τον κόσμο της πόλης μας, μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ… Ο χαμός του Χαράλαμπου Μπλιώνα. Ένα μίσος για τον ποιο σιχαμένο ”λαό” στην Ελλάδα ξεκίνησε και δεν θα σβήσει ποτέ. Όσο υπάρχουν μνήμες οι νεκροί θα είναι κοντά μας. Όσο υπάρχει σεβασμός η απέχθεια προς αυτούς θα μεγαλώνει. Οφείλουμε να σε τιμήσουμε ΜΠΑΜΠΗ, όλοι μας. Ένα παιχνίδι που συμπίπτει με την συμπλήρωση των 30 χρόνων από εκείνη την θλιβερή μέρα… ΠΑΙΞΤΕ Γ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Μην διανοηθεί κανείς να χειροκροτήσει εκεί μέσα. Μην διανοηθεί κανείς να μπει αδιάφορος, ΠΕΝΘΟΥΜΕ. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ θα τελέσει αυτήν την μέρα 26 του μήνα και ώρα 11 ένα μνημόσυνο στην μνήμη του στο Γήπεδο Αλκαζάρ στο μέρος που ο ΜΠΑΜΠΗΣ έφυγε για το κλαμπ του παραδείσου. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο μας και όσους φορείς είναι δίπλα στην ιστορία μας να παρευρεθούν τιμώντας τον. Οι νεκροί να ξέρεις, πεθαίνουν μοναχά όταν θα τους ξεχάσεις, και εσύ ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΙΣ”.

ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ Η ΑΕΛ

mplionasΌπως έγινε ήδη γνωστό οι παίκτες της ΑΕΛ αναμένεται να αγωνισθούν αύριο με μαύρα περιβραχιόνια τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου Χ. Μπλιώνα, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει για το «βυσσινί» αίτημα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, καθώς με την ΕΠΟ «ακέφαλη» το αίτημα παραπέμφθηκε στην ΚΕΔ, από την οποία και δεν υπάρχει μέχρι ώρας καμία επίσημη αντίδραση!

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ