ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη δημοτική παράταξη του δημάρχου Τυρνάβου “Συνπολιτεία – Στροφή στον Πολίτη”, και να παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, ανακοίνωσε σήμερα με επιστολή του προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης του δήμου Δημήτριος Κουτσίνας.

Ο κ. Κουτσίνας στην επιστολή του αναφέρει ότι μέχρι σήμερα είχε εκφράσει πολλές φορές διαφωνίες για την πολιτική της δημοτικής αρχής έφτασε πλέον στο σημείο να μην μπορεί να παραμείνει στην παράταξη διαφωνώντας κάθετα με επιλογές σε διοικητικό και πολιτικό επίπεδο.

Επίσης σημειώνει ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος για να συνεχίσει να παλεύει με τους συνδημότες του όπως έκανε μέχρι σήμερα.

Η ανεξαρτητοποίηση αυτή του κ. Κουτσίνα που είναι η τρίτη μέσα σε λίγους μήνες για την παράταξη της πλειοψηφίας μετά από αυτές των κ.κ. Μ. Ρίζου και Αλ. Χατζηκρανιώτη δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην πλειοψηφία που τυπικά έχει λιγότερους από τους μισούς δημοτικούς συμβούλους χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί τυπικό θέμα για την παραμονή της στη διοίκηση του δήμου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουτσίνα έχει ως εξής:

“Κυρία Πρόεδρε

Εχοντας εκφράσει, πολλές φορές στο παρελθόν, τις διαφωνίες μου για πολιτικές επιλογές και ενέργειες της δημοτικής αρχής, με τις τοποθετήσεις και την ψήφο μου κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, έφτασα σήμερα στο σημείο να αδυνατώ να συνεχίσω να υπηρετώ κάτι που όχι μόνο πλέον δεν πιστεύω αλλά και με το οποίο διαφωνώ κάθετα τόσο στη διαχείριση όσο και στις πολιτικές επιλογές, όπως εκφράζονται από την παράταξη που διοικεί το δήμο και στην οποία ανήκω.

Γι’ αυτό το λόγο αποχωρώ από τη δημοτική παράταξη «ΣΥΝ Πολιτεία –στροφή στον πολίτη» και συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου αγωνιζόμενος πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας, όπως έχω πορευτεί μέχρι τώρα στη μικρή και ταπεινή μου διαδρομή στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θεωρώ αυτονόητη την παραίτησή μου από όλες τις θέσεις ευθύνης στις οποίες ορίστηκα από την παράταξη της πλειοψηφίας”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ