«ΜΝΗΜΗΣ ΨΗΓΜΑΤΑ» ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ

Μια θαυμάσια έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας, με ιδιαίτερη έμφαση σε μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλίας, του αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας

synavl2σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, στο Γενί Τζαμί.

«Η αρχαιολογική φωτογραφία αποτελεί τεκμήριο για την αρχαιολογική έρευνα, χωρίς παράλληλα να χάνει και την καλλιτεχνική της έκφραση», τόνισε μεταξύ άλλων ο εκθέτης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Στ. Σδρόλια, ο πρόεδρος του ΣΦΔΜΛ Γ. Σιούλας και ο πρόεδρος του Μ.Ι. της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Δημ. Χορταριάς.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινώς από τις 6 – 9 μμ, η Εφορία Αρχαιοτήτων Λάρισας, το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας και ο Σύλλογος Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας συνδιοργάνωσαν το Σάββατο και συναυλία στο Γενί Τζαμί, με το Φωνητικό Σύνολο του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας «Solartissimo» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Στ. Ευθυμιάδη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ