ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του κόμματος που μιλά και για την ανάπτυξη άμιλλας μεταξύ των ΚΟΒ

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει η οικονομική εξόρμηση της ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος, ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα καθήκοντα, με σταθμούς και κλιμάκωση, θα δώσουμε τη ζωτική, για το Κόμμα, μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης.

Η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ συμβάλλει στην προσπάθειά του για την ενίσχυση της εργατικής – λαϊκής πάλης, για την πλατιά προβολή της πολιτικής του πρότασης. Αποκτά ξεχωριστή σημασία, αφού το 2017 θα πραγματοποιηθεί το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ, θα διοργανωθούν μεγάλες πολιτικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος καθώς και εκδηλώσεις για την επέτειο της Μεγάλης Οχτωβριανής Επανάστασης. Η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ δίνει τη δυνατότητα στο Κόμμα μας να συντηρεί και να αξιοποιεί το Ιστορικό του Αρχείο, να δρα σε διεθνές επίπεδο.

Η ΤΕ Λάρισας αναπτύσσει την άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟΒ αλλά και ανάμεσα στα μέλη και τους οπαδούς της.

Η άμιλλα ανάμεσα στις Κομματικές Οργανώσεις στηρίζεται στους ακατάλυτους δεσμούς που έχει σφυρηλατήσει το Κόμμα μας με την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα στην 100χρονη Ιστορία του. Η άμιλλα αποτελεί κομμουνιστική σχέση και κινητήρια δύναμη για τη γενική επιδίωξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερων επιτευγμάτων, μακρά παράδοση του κομμουνιστικού κινήματος, χαρακτηριστικό της αυριανής νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας που θα χτίσουμε. Ταιριάζει απολύτως με την πορεία του Κόμματος προς τα 100 χρόνια του και με τις εκδηλώσεις τιμής που θα πραγματοποιηθούν για τον Μεγάλο Οκτώβρη και τους μπολσεβίκους.

Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης συνδέεται και με τη γενικότερη ισχυροποίηση του Κόμματος, την ικανότητά του να τα βγάζει πέρα σε όλες τις συνθήκες, να είναι «παντός καιρού». Με αυτήν την έννοια, χρειάζεται να ενισχύονται τα σχετικά χαρακτηριστικά που μπορούν με συνδυασμό να αποτελέσουν και τα κριτήρια της άμιλλας για την ανάδειξη των  πρώτων Κομματικών Οργανώσεων.

Οι δείκτες της άμιλλας θα είναι:

Ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης

Η προσωπική συνεισφορά των μελών της Κομματικής Οργάνωσης («κόκκινα μεροκάματα» κ.τ.λ.).

Ο βαθμός ανταπόκρισης των οπαδών και φίλων του Κόμματος της κάθε ΚΟΒ.

Μετά τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης θα βραβευτούν η πρώτη ΚΟΒ και οι 8 πρωτοπόροι σύντροφοι και οπαδοί

οι τρεις πρώτες Οργανώσεις σε εκδηλώσεις, με τα εξής βραβεία:

Στην πρώτη ΚΟΒ, η σημαία της ΤΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι 8 πρώτοι σύντροφοι και οπαδοί μια εκδρομή στη Φλώρινα και στις Πρέσπες, στα μνημεία του ΔΣΕ

Η ΤΕ Λάρισας καλεί όλες τις ΚΟΒ, όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς και φίλους, να εντείνουν τη σχεδιασμένη προσπάθεια, με πνεύμα άμιλλας, με πείσμα, με συλλογική και ατομική πρωτοβουλία για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ