ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ!

Ανατροπή στην ανατροπή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν ξεκινά τελικά το Σαββατοκύριακο, παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις περί του αντιθέτου, με την ΑΕΛ να διαμορφώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της κλείνοντας φιλικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σε περίπτωση μη διεξαγωγής της 11ης αγωνιστικής η ΑΕΛ έχει κλείσει φιλικά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις 14:45 στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ενώ όπως επισημαίνεται ανάμεσα στους παίκτες που θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ, αν τελικά γίνουν τα φιλικά, θα είναι και κάποιοι από την ΑΕΛ U-20.

ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ!

Την ίδια ώρα νέο χτύπημα δέχτηκε το ποδόσφαιρο καθώς τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη στη Λεμεσό, σε γραφεία ασφαλιστικής η οποία είναι συμφερόντων του νυν Προέδρου της ΚΟΠ και εκπροσώπου της FIFA για την Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη, περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στην επίθεση που δέχτηκε ο Τσαχειλίδης αλλά και στον εμπρησμό, σύμφωνα με το πόρισμα, του σπιτιού του Γ. Μπίκα.

… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ NOVA!

Σε οριακό σημείο παραμένουν οι σχέσεις της Σούπερ Λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 6,8 εκατ. ευρώ, καθώς μη τέλεση αγωνιστικής συνεπάγεται και ενεργοποίηση ρήτρας!

Η NOVA σε συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) με αντιπροσωπεία της Λίγκας ενημέρωσε σύμφωνα με το SPORT24, ότι εφόσον δεν γίνει πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα που προβλέπει “κούρεμα” από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τάξης των 2.8 εκατ. ευρώ. Το συνδρομητικό κανάλι παράλληλα, απαιτεί άλλα 2.8 εκατ. ευρώ για τις δύο πρώτες αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί και 1.2 εκατ. ευρώ για τα play offs πέρυσι.

Οι απαιτήσεις στο σύνολό τους αγγίζουν τα 6.8 εκατ. ευρώ, με λίγα λόγια καλύπτουν το ποσό της χορηγίας της Dimera για το πρωτάθλημα που έχει κλείσει η λίγκα για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ