Β. ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Περιγράφοντας ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον και κάνοντας λόγο για εξαθλίωση και τεράστια υποβάθμιση του δημοσίου τομέα, ο Βασίλης Παληγιάννης, γραμματέας του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ απεύθυνε σήμερα νέο κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ της Λάρισας.

Πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Ν.Τ Δ. Παπαποστόλου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Θ. Καραγώγο και συνδικαλιστές- μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος, ο κ. Παληγιάννης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «σκληρές μνημονιακές πολιτικές αλλά και κατάργηση ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης οι ομιλητές απηύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Ταχυδρομείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη συγκέντρωση ορίστηκε για την ίδια ώρα αλλά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και με διοργανωτή το ΠΑΜΕ Δημοσίου Τομέα Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ