ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ”

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα στο Χατζηγιάννειο!!! (Ρούζβελτ 59), η διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες του νομού Λάρισας», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ενημέρωσης κ φιλανθρωπίας.

Οι γυναικολόγοι κ.κ. Ευαγγέλου και κύριος Καραδαγλής θα είναι εκεί και θα κάνουν ομιλία αφιερωμένη στην γυναίκα και στην Πρόληψη του καρκίνου του μαστού και όχι μόνο!

Επίσης η οργάνωση save moras https://www.facebook.com/savemoras/ που θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της θα κάνει ενημέρωση για το έργο της που είναι αξιοθαύμαστο κι φυσικά θα είναι εκεί για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης μυελού τον οστών! Μια διαδικασία που έχει πλέον γίνει πανεύκολη!!

Οι διοργανωτές από εσάς θέλουν να έχετε μαζί σας πάνω από όλα την καλή σας διάθεση και όποια επιθυμεί να φέρει και να προσφέρει τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου ως ευχαριστώ που στηρίζει παντού και πάντα την ομάδα!

Επίσης μέρος των τροφίμων θα σιτίσουν τρεις οικογένειες της Λάρισας που έχουν πραγματική ανάγκη ακόμη και το καθημερινό φαγητό!

«Όποια επαγγελματίας η απλή νοικοκυρά θέλει να φτιάξει κάτι για τον μπουφέ που θα υπάρχει θα είναι ευπρόσδεκτο με μεγάλη μας χαρά!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε!

Η πρόσκληση αφορά όλους τους πολίτες της πόλης μας και όχι μόνο τα μέλη!!

Περιμένουμε την στήριξη σας!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανώτριες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ