ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Ημερολόγιο 2017 του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, παρουσιάζεται σε εκδήλωση  υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο ισόγειο του Μύλου του Παππά.

Φέτος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας συνεργάστηκε με τη φωτογραφική ομάδα Fplus, τα μέλη της οποίας αιχμαλώτισαν με το φακό τους τις εναλλαγές των εποχών,  ειδικά για τις ανάγκες του ημερολογίου και γενναιόδωρα  τις παραχώρησαν.

Τα πρωτότυπα έργα του φετινού project εκτίθενται στο χώρο της εκδήλωσης.
Από το Σύλλογο ευχαριστούνται θερμά οι: Ράνια Ζαννιά, Νικολέτα Ζαφείρη, Θεανώ Ιωαννίδη, Ελένη Ιωαννίδου, Φωτεινή Καραγιαννάκη, Ανδρέας Κατσάκος, Μαρία Κυρίτση, Στέφανος Μόκας, Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου, όπως και ο  Salvador Σωτήρης Γεροκώστας που εθελοντικά επιμελήθηκε για τρίτη χρονιά φέτος το artwork του ημερολογίου.

Ο Σύλλογος σημειώνει σχετικά με την εκδήλωση: Όσο οι καιροί δυσκολεύουν τόσο θεριεύει η ανάγκη να πλησιάζουν οι καρδιές και να πλέκονται τα χέρια και τα χαμόγελά μας. Το βαθιά ανθρώπινο, αποφασιστικό και αδιαπραγμάτευτο αίτημα για ελπίδα, πίστη, αγάπη, συνέργεια και συντροφικότητα, μας αφορά όλους μας. Άσχετα από το γιατί, το πώς και το τι αντιμετωπίζει ο καθένας μας.
Εμείς βάζουμε τη δύναμη, την αισιοδοξία και το κρασί.
Εσείς φορέστε μόνο την καλή σας διάθεση και το χαμόγελό σας κι ελάτε.
Από τις 7:30  μ.μ. θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ