ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις ο Απόλλωνας Λάρισας γνώρισε τελικά τον αποκλεισμό από τον τελικό του 2ου ομίλου του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με την Α.Ε Καραϊσκάκης (1-1), με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση (2-2) και κατόπιν στα πέναλτι, όπου και η ομάδα της Φιλιππούπολης αποκλείσθηκε με 3-4!

Σε ένα ματς με «κρύες» κερκίδες ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’ όταν ο Νταντίδης με ωραίο τελείωμα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Άρτας, με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει στο 28’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννακόπουλου, που κέρδισε νωρίτερα ο Διβανές.

Έχοντας βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλωνας ήταν ο κυρίαρχος του ημιχρόνου χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες με τους Γκουντρουμπή, Σαχινίδη και Διβανέ να διευρύνει το σκορ, ενώ η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο δεύτερο μέρος όταν ο Καψάλης με βολίδα ανάγκασε το Σταυράκη στην απόκρουση του αγώνα!

Το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί και πάλι, με την Α.Ε Καραϊσκάκης να έχει δοκάρι στο 68’ μετά από σουτ του κινητικού Νταντίδη, ενώ στο 69’ ήταν η σειρά του Καμπλιώνη να ισοφαρίσει τα δοκάρια για την ομάδα του, καθώς το σουτ που επιχείρησε βρήκε το κάθετο δοκάρι του Σιαράβα!

Θρίλερ το ματς στα τελευταία λεπτά, με τον πορτιέρο του Απόλλωνα Σταυράκη να λέει «όχι» στο 73’ σε εκτέλεση φάουλ του Καψάλη, πραγματοποιώντας μεγάλη επέμβαση και στο 89’ όταν σε τετ-α-τετ του Νταντίδη με διπλή απόκρουση έστειλε το ματς στην παράταση!

Το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα του Απόλλωνα στο 101’ όταν ο Σαχινίδης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την ομάδα του, ωστόσο μόλις 4’ λεπτά αργότερα ο Ιορδανίδης ανέτρεψε τον Κόλλινς και ο Χαρτσιάς δε λάθεψε από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας για την ομάδα του και στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι, αφού νωρίτερα και στο 116’ ο Σταυράκης κατέβασε και πάλι «ρολά» σε σουτ του Ευαγγέλου!

Μοιραίοι για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη οι Σαχινίδης, Διβανές και Ανδρέου που αστόχησαν, ενώ για την ΑΕ Καραϊσκάκης άστοχοι ήταν ο Νταντίδης και ο Γυφτοκώστας με τον Κόλλινς να πετυχαίνει το τελευταίο και νικητήριο πέναλτι, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης καταγράφεται και η άψογη διαιτησία του Κων/νου Τσέτσιλα.

Η σειρά των πέναλτι:

Σουλίδης 1-0

Χαρτσιάς 1-1

Σαχινίδης απόκρουση

Βελέτης 1-2

Γιαννακόπουλος 2-2

Νταντίδης άουτ

Ιβανίδης 3-2

Καραγιαννίδης 3-3

Διβανές απόκρουση

Γυφτοκώστας απόκρουση

Ανδρέου δοκάρι

Κόλλινς 3-4

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Μάρκου, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας (96′ λ.τ. Ανδρέου), Ιβανίδης, Γκουντρουμπής (60′ Κολοβός), Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης, Καμπλιώνης (81′ Συράκος).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου, Καψάλης, Αβραμίδης (104′ Τσάκαλος), Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Νταντίδης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (70′ Ευαγγέλου), Γούλας (81′ Βελέτης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ