ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Με πολλές ευχές για μια εποικοδομητική, δημιουργική νέα χρονιά,πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τεμπών.Η  κοπή πίτας  της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου,

προέδρων και μελών τοπικών συμβουλίων,καθώς και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων καθώς και δημοτών που παρεβρέθηκαν στην συνεδρίαση .
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος , έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς που σηματοδοτεί την αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι με μαχητικότητα, διεκδικητικότητα, συναίνεση, διάλογο και γόνιμη συνεργασία θα αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα με στόχο ο Δ.Τεμπών  να αναδειχθεί σε έναν δήμο  ακόμη πιο ανθρώπινο, πιο κοντά στον εργαζόμενο, στον πολίτη , στον συνάνθρωπο που βρίσκεται και έχει πραγματική ανάγκη .
«Ενωμένοι χωρίς  διαχωρισμούς θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα. Επιθυμώ την εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις για να δουλέψουμε προς όφελος του Δ.Τεμπών . Με την ευχή μου για υγεία και πρόοδο προς όλους τους παρευρισκομένους και τις οικογένειές σας .
Ευχές στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου μετέφερε και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Τεμπών κ.Γεώργιος Μανώλης καθώς και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Τεμπών κ. Χρήστος Μπίκας .
Τυχερή για αυτήν την χρονιά ηταν η δημοτική σύμβουλος κ. Γεωργία Τσιόπα .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ