Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΆΣΠΑ

Με αφορμή τα γενέθλια της Άσπας, στις 26 Ιανουαρίου, που εξακολουθεί να παραμένει “εγκλωβισμένη” στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS η “Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου “Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ”, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια της Άσπασίας αντί ευχολογίων αποφάσισε να την βοηθήσει να χαρεί αυτά που δικαιούται κάθε εικοσάχρονο παιδί.

Μια βόλτα στην πόλη, στην εξοχή, στον καθαρό αέρα. Αυτό που χρειάζεται για να γίνουν αυτά που για μας είναι αυτονόητα είναι ένα αυτοκίνητο ειδικό για την μεταφορά ΑΜΕΑ.

Για την αγορά του ειδικού αυτού αυτοκινήτου αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια Λαχειοφόρο αγορά ώστε να συγκεντρωθεί το ποσόν που είναι αρκετά υψηλό.

Το κόστος του κάθε λαχνού είναι τρία (3) ευρώ και το δώρο ένα σκούτερ Daytona Smile 50cc. H όροι της κλήρωσης αναγράφονται στο πίσω μέρος του κάθε λαχνού και είναι οι εξής:

1) Νικητής της λαχειοφόρου αγοράς θα είναι αυτός που θα έχει τα τέσσερα (4) τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού της 15ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου.

2) Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, θα δημοσιευθεί στα ΜΜΕ και θα αναρτηθεί σε όλα τα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ .

3) Η ισχύς του λαχνού λήγει ένα (1) μήνα μετά την ημέρα της κλήρωσης

4) Στην κλήρωση δεν περιλαμβάνονται τέλη έκδοσης άδειας και κυκλοφορίας

5) Η παράδοση του δώρου θα γίνει από την κ. Σπυριδούλα Φατούρου (μητέρα της Άσπας) στα γραφεία της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ

6) Τα στοιχεία του νικητή θα δημοσιοποιηθούν στα ΜΜΕ με φωτογραφίες από τη παραλαβή του δώρου.

Η “Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ” θα έχει μόνο την ευθύνη της κυκλοφορίας και της διάθεσης των λαχνών τα οποία θα διαχειρίζεται η μητέρα της Άσπας κ. Σπυριδούλα Φατούρου.

Ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν οι λαχνοί.

Για να επιτευχθεί όμως αυτός στόχος είναι απαραίτητο να συμβάλουμε όλοι. Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, φορείς, συλλόγους και κάθε έναν που θα ήθελε να συνδράμει με όποιον τρόπο στην δράση αυτή να σταθεί δίπλα στην Άσπα.

Είναι εφικτό για την τοπική κοινωνία (παρά τα πολλά προβλήματα της) να μπορεί να της προσφέρει αυτό το  ειδικό όχημα. Αρκεί μόνο να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της, αφού το ανάλγητο κράτος μας προσπαθεί να της αφαιρέσει ακόμη και ένα ευρώ από τα ψίχουλα που της δίνει.

Για πληροφορίες σχετικά με την δράση αυτή και τα σημεία διάθεσης των λαχνών μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Σπυριδούλα Φατούρου (μητέρα της Άσπας) στο 6943 025547 ή με την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ στο 6958 610137.

Χρόνια πολλά Άσπα ΜΑΣ…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ