(Χ)ΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Ματς τελικός το παιχνίδι με την Κέρκυρα για τους «βυσσινί» που για μια ακόμη φορά εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, πέτυχαν γκολ με το Ναζλίδη στο 80’ για να δεχθούν την ισοφάριση στο 85’ προκαλώντας νέες αποδοκιμασίες στην εξέδρα, με το Μασαλέσα να συγκεντρώνει τα πυρά των απογοητευμένων οπαδών!

Καλύτερη αν και φλύαρη η Κέρκυρα στο πρώτο μέρος έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 26’ όταν ο Τουράμ “ζάλισε” τον Τικό με διαδοχικές ντρίμπλες και “έσπασε» την μπάλα έξω στον Γεωργίου ο οποίος έπιασε το σουτ, ο Ξενοδόχοφ απομάκρυνε με τα πόδια και ο επερχόμενος Κόντος αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη της φάσης έστειλε τη μπάλα άουτ!

Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για τη φάση του 36’ με τον Καπό εντός περιοχής να δέχεται το τράβηγμα της φανέλας από το Ντιμιτρόφσκι, με το διαιτητή να δείχνει παίζεται, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης, καθώς Ντέλιτς και Επστάιν αντάλλαξαν «γαλλικά» για να εμπλακούν στη συνέχεια στον καυγά παίκτες και των δύο ομάδων καθώς και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Σ. Μάρκου χωρίς ευτυχώς να δοθεί συνέχεια.

Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο μέχρι τη φάση του 80’ όταν ο Ναζλίδης υποδέχτηκε τη μπάλα από πάσα του Αβραάμ (δείχνει να προηγείται και χέρι του Γκομές) και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Φαιάκων γράφοντας το 1-0.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η ΑΕΛ θα πανηγύριζε το πολύτιμο τρίποντο, στο 85’ ήρθε η απάντηση της Κέρκυρας που πάγωσε το ARENA, όταν ο Νίκιτς με κεφαλιά στην κίνηση μετά από κόρνερ του Επστάιν έφερε το ματς στα ίσα!

Η προσπάθεια του Ναζλίδη να απαντήσει με κεφαλιά στις καθυστερήσεις δεν είχε αποτέλεσμα, αφού η μπάλα πέρασε άουτ και η ΑΕΛ παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (66′ Κοντόρ), Τικό (46′ Γκουλουζάντε), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα (74′ Τσάκο), Καπός, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (66′ λ.τ. Νίκιτς), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκόμες, Κόντος (65′ Ζορμπάς), Σιόντης (82′ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ