ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ-ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Με τη διεύθυνση του να περνά σε γυναικεία χέρια, αλλά και χωρίς δύο βασικούς συντελεστές του επαναλειτουργεί από την ερχόμενη Δευτέρα το «βυσσινί» ραδιόφωνο.

Όπως ανακοινώθηκε τη διεύθυνση του σταθμού αναλαμβάνει η Λένα Χρήστου, στη θέση του παραιτηθέντος «στον αέρα» Γιάννη Καλογιάννη, ενώ στο νέο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται δύο ονόματα, αυτά του Λάζαρου Παπαδούλη και του Αποστόλη Πλασταρά.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα, το οποίο δεν δείχνει να παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές ως προς τη δομή του, ξεχωρίζουν τα 15λεπτα δελτία ειδήσεων που φαίνεται να εστιάζουν σε ειδήσεις που αφορούν στην ΑΕΛ (report ΑΕΛ), ενώ παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις δεν φαίνεται να «κόβονται» οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις ακροατών κατά τη διάρκεια των εκπομπών.

Σημειώνεται τέλος πως όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ το ζωντανό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα ανακοινώνεται κάθε Παρασκευή και θα διαμορφώνεται με γνώμονα τον χρόνο διεξαγωγής των αγώνων της ΑΕΛ, καθώς θα υπάρχουν εκπομπές με πλούσιο ζωντανό ρεπορτάζ τόσο πριν την έναρξη, όσο και μετά την λήξη τους, ενώ θεωρείται αυτονόητο πως οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΛ, θα μεταδίδεται άμεσα καθ’ όλη τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

“Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αμιγώς πλέον ενημερωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό, που αποκλειστικό στόχο έχει την προβολή των ειδήσεων, των δραστηριοτήτων και των λοιπών θεμάτων που απασχολούν μια αθλητικά και κοινωνικά ενεργή ομάδα όπως η ΑΕΛ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να καλύψει και την ανάγκη έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του συνόλου των ακροατών, για όλα τα επίπεδα της κοινωνικοπολιτικής ζωής της Λάρισας και όχι μόνο. Με καθημερινές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της ομάδας μας, του ποδοσφαίρου γενικότερα αλλά και της καθημερινής ζωής, με δηλώσεις παραγόντων του αθλητισμού, του πολιτισμού αλλά και της πολιτικής και με την ανάδειξη όλων των καυτών κοινωνικών θεμάτων της εποχής μας, μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό και καλά επιλεγμένη μουσική, το ΑΕΛ RADIO φιλοδοξεί να αποτελέσει το ζωντανότερο σημείο αναφοράς της πόλης και του νομού. Τη διεύθυνση του σταθμού αναλαμβάνει η κ.Λένα Χρήστου. Όπως η ΑΕΛ δεν είναι μια κοινή ομάδα, έτσι και το ραδιόφωνό της δεν μπορεί να είναι ένα κοινό αθλητικό ραδιόφωνο.
Καλή σας ακρόαση…”

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ