ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμπελώνα προσκαλεί τους γονείς – μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου.

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αμπελώνα στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει:

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων σχετικά με τις δράσεις και τις αποφάσεις του Συλλόγου μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο βασικός σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των παιδαγωγών μας.

Το έργο μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο και γι αυτό έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή και η στήριξη σας. Έτσι λοιπόν γονείς – κηδεμόνες, παιδαγωγοί και παιδιά βασιζόμενοι στην προσφορά, τη διεκδίκηση, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη θα συμβάλλουμε άμεσα ή έμμεσα στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και στη σχετική εξομάλυνση των δύσκολων συνθηκών που ταλανίζουν το θεσμό της οικογένειας του σχολείου και της κοινωνίας.

Η στήριξη, η συνεργασία στη Γενική Συνέλευση καθώς και η φυσική σας παρουσία θα βοηθήσει να δρομολογηθούν ακόμα και να βρουν λύση πολλά προβλήματα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ