ΣΤΑ PLAY OFF ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Ηττα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων για τον Τύρναβο στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς

Στα play off θα κριθεί τελικά η άνοδος μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, καθώς οι νίκες του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Δωτιέα Αγιάς απέναντι στον Τύρναβο και το Βλαχογιάννι αντίστοιχα κράτησαν τη διαφορά στους 11 βαθμούς, οδηγώντας τις δύο ομάδες

αλλά και τη Δήμητρα Γιάννουλης και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην… ψυχοφθόρα διαδικασία.

Στην αυλαία της αγωνιστικής το σκορ της ημέρας πέτυχε η Αναγέννηση Καλοχωρίου που επικράτησε με 10-1 του υποβιβασμένου Αστέρα Τυρνάβου!

Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αυλαία σήμερα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ωστόσο 4 ομάδες στην κορυφή θα παλέψουν για το μοναδικό εισιτήριο ανόδου, με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να έχει σαφέστατο προβάδισμα, ενώ άλλες 4 ομάδες ρίχνονται στη μάχη της παραμονής με στόχο τη διεκδίκηση των τριών εισιτηρίων, καθώς μία θα πάρει το δρόμο για την Α1 ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά οι ειδικές βαθμολογίες έχουν ως εξής:

Play-off

  1. Αχιλλέας Φαρσάλων 11
  2. Δωτιέας Αγιάς 5
  3. Δήμητρα Γιάννουλης 1
  4. Οικονόμος Τσαριτσάνης 0

Play-out

  1. Αναγέννηση Καλοχωρίου 3
  2. Λάρισα 2012 2
  3. Αετός Μακρυχωρίου 1
  4. Αστραπή Νέας Πολιτείας 0

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αχιλλέας Φαρσάλων που σε ένα καλό παιχνίδι επικράτησε με 1-2.

Με το βλέμμα στραμμένο και στους… διώκτες τους οι παίκτες του Τ. Παραφέστα αιφνιδίασαν τον Τύρναβο παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τέρμα που σημειώθηκε μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Λόλας με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1.

Ξεπερνώντας γρήγορα την… ψυχρολουσία οι παίκτες του Τυρνάβου απάντησαν στο 19’, όταν ο Τζιόλας έκανε την σέντρα και ο Ντονούδης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντάλλα για το 1 – 1.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας απείλησε και πάλι, με τον αειθαλή Κ. Νεμπεγλέρα να σημαδεύει το δοκάρι του Γραβάνη στο 56’, ενώ 4’ λεπτά αργότερα ο Τζιόλας απέτυχε να δώσει προβάδισμα στον Τύρναβο, καθώς ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το φάουλ που επιχείρησε.

Ο Αχιλλέας πήρε τελικά τη νίκη στο 78’, χάρη σε τέρμα που σημείωσε με δυνατό σουτ ο Βούλγαρης.

Τύρναβος 2005: Γραβάνης, Αυλογιάρης, Φούντας(70′ Γκαμπέτας), Ροντούλης, Μεζίνι, Βλιώρας, Γκαντρής Γανός, Μπάκος(62′ λτ′ Τσατσελάρι),  Ντονούδης(77′ Μπαζούκης), Τζιόλας.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Τλούπας (81′ Κοντοβάς), Βούλγαρης, Νάστας (62′ Περήφανος), Λόλας, Πετράκης (54′ Ρέψης).

Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ ο Φαλανιακός, που υποτάχθηκε στην έδρα του από την Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 1-2.

Οι παίκτες του Γ. Μιχαλέ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν στο 55’ ο νεοεισελθών στον αγώνα Ραμάι (μπήκε αλλαγή στο 50’) βρήκε δίχτυα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του, ενώ η απάντηση του Φαλανιακού ήρθε στο 75’ όταν ο Βαρσάμης ισοφάρισε με σουτ σε 1-1.

Κλούρας και Βαρσάμης σημάδευαν τα δοκάρια της Αστραπής, η οποία πήρε τελικά τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Φούντα στο 85’.

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Γκάζι (75′ Ιγγλέζος), Φατούρας, Αλατάς Δ., Λιλολάρι (46′ Κολοβός), Μπλέντι, Αλατάς Ι., Βαρσάμης, Πανταζής Ηλ. (60′ Κλούρας), Λυγούρας Χρ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Σιάρκος, Γιαγιάκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπατζέλας (65′ Καλτσάς), Μπέτσης, Τζουμάκης (50′ Ραμάι), Βενέτης, Κυριάκος, Φούντας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής:

Φαλανιακός – Αστραπή Ν. Πολιτείας 1-2

Αναγέννηση Καλοχωρίου – Αστέρας Τυρνάβου 10-1

Αετός Μακρυχωρίου – Λάρισα 2012 1-0

Δόξα Βλαχογιαννίου – Δωτιέας Αγιάς 1-2

Τύρναβος 2005 – Αχιλλέας Φαρσάλων 1-2

Αετός Αμυγδαλέας – Σμόλικας Φαλάνης 3-2

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δήμητρα Γιάννουλης 1-2

Δόξα Αργυροπουλίου – ΠΟ Ελασσόνας 0-2

Τελική βαθμολογία:

  1. Αχιλλέας Φαρσάλων 77
  2. Δωτιέας Αγιάς 66
  3. Δήμητρα Γιάννουλης 54
  4. Οικονόμος Τσαριτσάνης 50
  5. ΠΟ Ελασσόνας 45
  6. Αετός Αμυγδαλέας 45
  7. Τύρναβος 43
  8. Δόξα Αργυροπουλίου 42
  9. Σμόλικας Φαλάνης 39
  10. Φαλανιακός 38
  11. Δόξα Βλαχογιαννίου 38
  12. Αναγέννηση Καλοχωρίου 34
  13. Λάρισα 2012 33
  14. Αετός Μακρυχωρίου 30
  15. Αστραπή Ν. Πολιτείας 27
  16. Αστέρας Τυρνάβου 10

 

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ