ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΩΠΗΛΑΤΩΝΤΑΣ!

Με το δικό τους μοναδικό τρόπο μέλη της Πρωτοβουλίας «Κίσσαβος ΣΟΣ» που αντιδρούν στην εγκατάσταση 84 ανεμογεννητριών στον Κίσσαβο προώθησαν τον αγώνα τους, στηρίζοντάς τον και οικονομικά, διασχίζοντας κωπηλατώντας την κοιλάδα των Τεμπών!

Η απολαυστική βόλτα με φουσκωτές βάρκες raft βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, ενώ στο πλαίσιο των δράσεών τους τα μέλη της Πρωτοβουλίας προβάλλουν απόψε στη Δημοτική Πινακοθήκη και ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Ασκός του Αιόλου», το οποίο ερευνά το θέμα της αιολικής ενέργειας στη χώρα μας.

«Στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης οδηγείται σε κακοποίηση ο Κίσσαβος», επιμένουν οι διοργανωτές, με την προβολή να γίνεται στις 20.00 το βράδυ, ενώ ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 26/5 και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» της Αγιάς (20.00 μμ).

“Λέμε όχι στις 84 γιγαντιαίες ανεμογεννήτριες στον Κίσσαβο! Θεωρούμε αδιανόητο να καταστρέφονται μοναδικά και αναντικατάστατα ποιοτικά χαρακτηριστικά, της βιοποικιλότητας και του τοπίου του Κισσάβου, για αμφίβολα ενεργειακά οφέλη”, καταλήγουν στο μήνυμά τους τα μέλη της Ομάδας Αγώνα Κίσσαβος SOS.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ