5ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ

Αυτή η μικρούλα -μόλις 5 ετών- μπορεί να μην είναι στην ηλικία που κάποιος θα σκεφτόταν το γάμο – αλλά ο ειδικός παραμυθένιος γάμος της διοργανώθηκε υπό ειδικές συνθήκες.

Η Eileidh Paterson διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τον Μάιο του 2014. Όταν ο ογκολόγος της δήλωσε ότι δεν θα ζήσει πολύ, η Eileidh άρχισε να συνθέτει τη λίστα με τις τελευταίες επιθυμίες της.

Στην κορυφή της λίστας της ήταν να παντρευτεί τον 6χρονο φίλο της Harrison.

Οι μικροί Σκωτσέζοι ήταν αρκετά ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να «παντρευτούν». Αλλά ήταν ακόμα πιο ενθουσιασμένοι, όταν διοργανώθηκε για χάρη τους ένας παραμυθένιος γάμος γεμάτος με κοστούμια υπερήρωων και βασιλικές διακοσμήσεις.

Οι νεαροί αντάλλαξαν περιδέραια μπροστά στους μάρτυρες ενώ η αδελφή του Eileidh διάβασε ένα ποίημα για την αγάπη. Μόλις τελείωσε η τελετή, το πλήθος άρχισε να χορεύει.

“Ο Harrison δεν είχε πάει ποτέ σε γάμο, οπότε αυτό ήταν κάτι καινούργιο γι αυτόν,” είπε ο Billy Grier, πατέρας του Harrison. “Αλλά ήταν μια όμορφη τελετή και απόλαυσε το κάθε λεπτό. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Από τότε που γνώρισε την Eileidh, είναι αχώριστοι.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ