ΧΡ. ΝΤΙΝΤΟΣ ΚΑΙ Ι. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Στο 4ο Διεθνές προπονητικό κάμπ του Jesus Tortosa Alameda ενός από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και που ο γιος του στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο -58 κιλ, συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Taekwondo Τυρνάβου με τον αθλητή Μπεκιάρη Ιωάννη

συνοδευόμενος από τον προπονητή του Ντιντό Χρήστο.
Το κάμπ διεξήχθη στις άρτιες εγκαταστάσεις του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Μαδρίτης απο 2-8 Ιουλίου 2017. Ο Tortosa εντυπωσίασε με την απλότητά του και τις γνώσεις του στο αγωνιστικό Taekwondo και παρ όλες τις διακρίσεις του σαν προπονητής δεν είχε καμία έπαρση και προσπάθησε να μεταδώσει τις γνώσεις του με υπομονή και σεβασμό από τον ποιο μικρό αθλητή έως τον ποιο έμπειρο προπονητή και τα οφέλη που αποκόμισαν ήταν σημαντικά.
Συμμετείχαν αθλητές από Ισπανία-Αλγερία-Μαρόκο-Ιταλία-Ελλάδα και Βέλγιο.
“Είναι τιμή και χαρά να συνεργάζεσαι με τέτοιους δασκάλους και να ανταλλάσσεις απόψεις στις προπονητικές μεθόδους στο Ολυμπιακό άθλημα που τα τελευταία χρόνια με την χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος βαθμολόγησης, έχει δεχτεί τεράστιες αλλαγές στον τρόπο προπόνησης και στους κανονισμούς του για ποιο δίκαια αποτελέσματα”, σημειώνει Χρ. Ντιντός με την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ