ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Στην επίσημη ανακοίνωση των νέων 6 θεματικών αντιπεριφερειαρχών αναμένεται να προχωρήσει μέσα στις επόμενες ώρες ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος δημιουργεί, όπως τονίζει, ένα ισχυρό σχήμα με στόχο την αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας.

Η αντιμετώπιση των μικρών θεμάτων, που απασχολούν τους συμπολίτες μας και ανάγονται σε κυρίαρχα και σημαντικά για την περιφερειακή αρχή, είναι το σύνθημα του κ. Αγοραστού ο οποίος βάζει και τις τελευταίες πινελιές αν και όπως αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά του, έχει σχεδόν καταλήξει.

Ετσι από την Π.Ε. Λάρισας έχει επιλεγεί ο κ. Γ. Λαδόπουλος στον πρωτογενή τομέα, και “κλειδώνει” και ο κ. Απ. Μπέμπης ο οποίος στην παρούσα φάση φαίνεται ότι υπερισχύει του κ. Β. Πινακά.

Από την Π.Ε. Μαγνησίας έχει επιλεγεί ο κ. Γ. Καλτσογιάννης που είχε διατελέσει και στο παρελθόν αντιπεριφερειάρχης, και από την Π.Ε. Καρδίτσας ο κ. Γ. Μάττας.

Από την Π.Ε. Τρικάλων έχει επιλεγεί ο κ. Ευθ. Ρεντζιάς και τη δεύτερη θέση διεκδικούν οι κ. Χρ. Γακόπουλος και Ιωαν. Μπουτίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ