ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΡΕΑ (ΔΑΚΕ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΠΕΚ)

Η απάντηση των ΣΥΝΕΚ στην ανακοίνωση της πλειοψηφίας του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας

Μια ωραία διάφανη παρέα (ΔΑΚΕ – Παρεμβάσεις – ΠΕΚ). Τόσο διάφανη, που, όταν τους κοιτάς, βλέπεις απέναντι. Και τι είναι απέναντι; Η μαύρη αντίδραση.

Για άλλη μια φορά οι παρατάξεις ΔΑΚΕ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΠΕΚ καταντούν την ΕΛΜΕ φερέφωνο συμφερόντων συγκεκριμένων κομμάτων, προσώπων και λογικών.

Η σύμπλευσή τους πλέον καταντά σκάνδαλο.

Οι μάσκες έχουν πέσει καιρό τώρα. Οι υπόγειες διαδρομές και συννενοήσεις τους έχουν βγει στο φως. Έχουν φροντίσει οι ίδιοι για αυτό.

Ως διαφάνεια εννοούν, να είναι ο αιρετός που απεκδύεται των ευθυνών του και κατά δήλωσή του δε συμμετέχει στο Υ.Σ. για να κρατά σημειώσεις (σας θυμίζει κάτι αυτή η δουλειά;) και να ξέρει τους βαθμούς όλων για να τους χρησιμοποιήσει σε παραταξιακά παιχνίδια; Μήπως αποβλέπουν τελικά στην προσωπική στοχοποίηση των υπολοίπων μελών από όσους είναι διατεθειμένοι να πιέσουν και να απειλήσουν επισείοντας δικαστικές διώξεις ενάντια σ’ αυτούς που δε θα συνταχτούν με τα συμφέροντά τους και δε θα αλλάξουν τη γνώμη τους;

Όλες οι προσπάθειές τους να ακυρώσουν τα βήματα διαφάνειας που έχουν γίνει στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας θα πέσουν στο κενό. Τους αφήνουμε να αναπολούν τις «ωραίες» εποχές που είναι γνωστές σε όλους τους συναδέλφους για την αδιαφάνεια, τα ρουσφέτια, τους ημέτερους. Τους αφήνουμε να ονειρεύονται πως αυτές οι «ωραίες» εποχές θα επιστρέψουν.

Τους αφήνουμε να συμπαρατάσσονται με τη μαύρη αντίδραση και προχωράμε με τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων που μακριά από κομματικά, παραταξιακά και προσωπικά συμφέροντα πάλεψαν και παλεύουν για πραγματική διαφάνεια και αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ