ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Η παρατηρητικότητα ενός Λαρισαίου εθελοντή που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει στις προσπάθειες ανεύρεσης του μοιραίου μονοκινητήριου αλλά και η ικανότητα του τζιπ που οδηγούσε να προσεγγίζει δύσβατες περιοχές έπαιξαν το σημαντικότερο ρόλο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον εντοπισμό του αεροσκάφουςκαι στην ανάσυρση των 2 άτυχων επιβατών του.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός Λαρισαίος εθελοντής που γνώριζε πολύ καλά την περιοχή και οδηγούσε ένα 4Χ4 τζιπ κατόρθωσε να προσεγγίσει το σημείο και ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το αεροσκάφος και τους δύο επιβαίνοντες. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική, διευκολύνοντάς τους μάλιστα να προσεγγίσουν το σημείο και να ανασύρουν τους δύο άτυχους ιπτάμενους.

Μιλώντας μαζί μας και θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του ο 25χρονος Λαρισαίος μέλος της λέσχης 4Χ4 Λάρισας σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την πτώση του αεροσκάφους και γνωρίζοντας πολύ καλά το σημείο ξεκίνησε την αναζήτηση.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έφτασε στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα και αφού μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε το σοκ από το θέαμα που αντίκρισε ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική που έψαχναν εναγωνίως την περιοχή Οπως εξηγεί η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση με αποτέλεσμα να ξεκινήσει δρομολόγια για τη μεταφορά τους στο σημείο.

Οι ενέργειες των αστυνομικών και των πυροσβεστών ήταν άμεσες και λίγο μετά τις 3 ξεκίνησε η μεταφορά των σορών στο νεκροτομείο.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ