ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ 1ου TUNNEL FESTIVAL ΑΙΓΑΝΗΣ

«Είστε υπέροχοι. Αν ήξερα, εξαρχής ποιοι είστε, θα ερχόμουν πετώντας. Εγώ ένα τηλεφώνημα δέχτηκα και αποφάσισα να έρθω. Είμαι ενθουσιασμένος που σας γνώρισα και που διαπίστωσα, πόσο υπέροχοι είστε», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς του ελληνικού σινεμά,

στην εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Tunnel Festival Αιγάνης, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, στο κατάμεστο Θέατρο της Αιγάνης.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η Ολυμπία Καλαμπαλίκη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, διακοπτόμενος συνεχώς από τα χειροκροτήματα των Αιγανιωτών, αναφέρθηκε στο σύνολο της καριέρας του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κλασική σκηνή του προφιτερόλ και στον, κλασικό πια, ρόλο του Αντωνάκη, ο οποίος «παίρνει το καπελάκι του και φεύγει».

Η βραδιά τελείωσε με την απονομή τιμητικής πλακέτας, από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τεμπών, κ. Ξανθή Ζησάκη, ενώ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Αιγάνης Σπύρος Καραγιάννης, που έκανε την έναρξη του φεστιβάλ, ευχαρίστησε, όλους όσοι εργάστηκαν, ώστε να αποκτήσει υπόσταση το Tunnel Festival Αιγάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ