ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη δουλειά που γίνεται, χωρίς ωστόσο να πιάσει καλή απόδοση η ΑΕΛ αναδείχτηκε το Σάββατο ισόπαλη 0-0 στην Ξάνθη, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό αγώνα την τοπική ομάδα.

Ενθαρρυντική η επανεμφάνιση του Λεοζίνιο μετά τον τραυματισμό του, με τον παίκτη της ΑΕΛ αν και «συγκρατημένο» να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου όσο έπαιξε, ενώ η ρεβάνς του φιλικού θα δοθεί στις 12 Αυγούστου στο AEL FC ARENA.

Κατά τα άλλα τους λιγοστούς φιλάθλους, και κυρίως τους Λαρισαίους που εμφανίστηκαν στο γήπεδο της Ξάνθης, μάλλον απασχόλησε περισσότερο η εμφάνιση του νέου λεωφορείου της ΑΕΛ που μετέφερε στην ακριτική πόλη ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος!

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Μέντες, Κασάντο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Ρότσε, Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μπαξεβανίδης.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς (46’ Θεοδωρόπουλος), Ρέντζας (46’ Ναβάρο), Γουάλας, Φάρκας, Ζίζιτς, Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος (77’ Φατιόν), Λεοζίνιο (46’ Κρητικός, 87’ Λαμπρόπουλος), Κουτσιανικούλης (71’ Ντοντό), Ντέλετιτς (71’ Κρίζμαν), Ναζλίδης (71’ Γιαννιτσάνης).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ