ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η κινητοποίηση θα επαναληφθεί αύριο

Δεν ήχησε το κουδούνι σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων για τους 30 μαθητές του σχολείου της Σωτηρίτσας, καθώς οι πρόσφατες εξελίξεις τους έφεραν στη Λάρισα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μετά τη Σαββατιάτικη συγκέντρωσή τους αλλά και κατόπιν διαβεβαιώσεων που έλαβαν από διευθυντή δημοτικού σχολείου της Αγιάς, οι γονείς σε μια «σολομώντεια» λύση, επέλεξαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εκεί δημοτικό προκειμένου να αποφύγουν την περίπτωση της Μελιβοίας, δίνοντας μάλιστα το παρών κατά την τελετή του αγιασμού.

Όπως έγινε ωστόσο γνωστό από την πλευρά των γονέων ο διευθυντής παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις αρνήθηκε τελικά τις εγγραφές, αρνούμενος «να πάρει την ευθύνη» και παραπέμποντας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας, με αποτέλεσμα οι οργισμένοι γονείς να καταλήξουν στα γραφεία της επιδιώκοντας συνάντηση με το διευθυντή Σωτήρη Βούλγαρη.

Η απουσία του κ. Βούλγαρη, προφανώς λόγω των αγιασμών, οδήγησε γονείς μικρούς μαθητές να εγκαταλείψουν άπραγοι το χώρο, ενώ αναμένεται ανάλογη κίνηση να πραγματοποιηθεί και αύριο Τρίτη στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, με τους γονείς να έχουν ξεκινήσει ήδη τη συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να υποστηρίξουν το αίτημά τους.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ