Η «ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΙ

Ξεκίνησε η προπονητολογία στη Λάρισα μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης Πάους από το «βυσσινί» πάγκο, ενώ ήδη η ΑΕΛ εισέπραξε και το πρώτο «όχι» ευρισκόμενη σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας, όπου και παραδέχτηκε την προσέγγιση Ίβιτς και την άρνηση που εισέπραξε, την ώρα που διέψευδε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για συνεργασία με το Γ. Ματζουράκη, ενώ έγκυρες πληροφορίες της σελίδας περιγράφουν και δεύτερη… «πόρτα» από την πλευρά του Έντουαρντ  Ιορντανέσκου!

«Θα έχουμε προπονητή μέχρι την Πέμπτη και οπωσδήποτε για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο», κατέληξε ο μεγαλομέτοχος, την ώρα που από τα πυρά της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ξέφευγε και ο 4ος διαιτητής του αγώνα με την ΑΕΚ «που παρέσυρε τον Ευαγγέλου σε άδικη αποβολή του Αγκάνοβιτς».

Η ανακοίνωση, που στρέφεται και κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, αναφέρει τα εξής:

  1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανεξαρτήτως της τραγικής εμφάνισης και της ευθύνης του προπονητού και των παικτών δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο και τον 4ο διαιτητή της συναντήσεως Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας, ο οποίος παρέσυρε τον  Ευαγγέλου στην άδικη αποβολή του Aganovic, αλλά και στην συμπεριφορά του να μην ενημερώσει τον διαιτητή για την συμπεριφορά του αντιαθλητικού κατ’ εξακολούθηση ποδοσφαιριστού της ΑΕΚ Βράνιες, ο οποίος αποθρασυμένος από το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη ή την απευθείας κόκκινη σε δύο εγκληματικές του συμπεριφορές με τα γόνατα στο κεφάλι και στη μέση των Perrone και Ναζλίδη, έβριζε κατ’ επανάληψη τον πάγκο της ΑΕΛ όταν αυτός διαμαρτυρόταν για τις ενέργειες του.
    2. Καταγγελλία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Κούγιας εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εγκληματική συμπεριφορά του ίδιου και των συνεργών του εις βάρος του.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ