ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Τη βεβαιότητα ότι το 2018 θα είναι η χρονιά που το φυσικό αέριο θα έλθει και στον Αμπελώνα εξέφρασε ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης μιλώντας στο paidis.com με αφορμή την έναρξη τη Δευτέρα της συγκέντρωσης αιτήσεων για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου στον Τύρναβο.

Σύμφωνα με το δήμαρχο η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, αναμένεται να προχωρήσει σε διεύρυνση των δικτύων της προχωρώντας σε δημιουργία δικτύου και στον Αμπελώνα εντός του 2018 οπότε και θα δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους του Αμπελώνα να συνδεθούν στο νέο δίκτυο.

Αναφορικά με τις αιτήσεις στον Τύρναβο ο κ. Σαρχώσης σημείωσε ότι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις όλοι οι κάτοικοι του Τυρνάβου, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν ακριβώς οι οδοί του Τυρνάβου, από τις οποίες θα περάσει το αρχικό δίκτυο των 5,8 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμος Τυρνάβου ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 25-09-2017 θα δέχεται αιτήσεις καταναλωτών της πόλης του Τυρνάβου για τη σύνδεση με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την υποβολή των αιτήσεων και για πληροφορίες στο 2ο όροφο του Δημαρχείου Τυρνάβου (γραφεία Τεχνικής Υπηρεσίας) κατά τις εργάσιμες ημέρες, ώρες 09.00 – 13.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2492350146, -147.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ