ΤΟ ΛΥΚΟΥΔΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανακοίνωση – καταγγελία του Τοπικού Συμβουλίου
Το Τοπικό Συμβούλιο Λυκούδιου καταγγέλλει στους χωριανούς τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα από την δημοτική αρχή σε πλείστα ζητήματα που αφορούν άμεσες καθημερινές ανάγκες του χωριού και των κατοίκων του.
Ιδιαίτερα θέλουμε να σταθούμε στην περίπτωση του δρόμου στη θέση «Τσιγγενέ μαχαλά».

Ο δρόμος αυτός μέσα στο χωριό έχει υποστεί καθίζηση εδώ και κάποιους μήνες. Μετά από ενέργειες της τοπικής κοινότητας η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελασσόνας έκανε αυτοψία και με έγγραφό της χαρακτηρίζει το δρόμο άκρως επικίνδυνο. Το έγγραφο μάλιστα αυτό εστάλη στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στη Δήμαρχο Ελασσόνας, για να μεριμνήσουν ώστε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.
Παρά ταύτα η δημοτική αρχή αδιαφορεί και καθυστερεί χαρακτηριστικά.
Το 2015, πριν από την καθίζηση, εγκρίθηκε δαπάνη 50.000,00 ευρώ από τη ΣΑΤΑ με κωδικό έργου 02.30.7326.50, για την κατασκευή- συνέχιση του τοίχου αντιστήριξης. Το έργο αυτό παρέμεινε στις καλένδες και πρόσφατα στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του 2017 φέρεται να εγκρίνεται με δαπάνη 1,00 ευρώ!
Ρωτάμε τη δημοτική αρχή και περιμένουμε να μας δώσει απάντηση:
       Γιατί παρά την επικινδυνότητά του, την οποία βεβαιώνουν οι υπηρεσίες του Δήμου, γιατί η δημοτική αρχή αγνοεί το συγκεκριμένο έργο;
       Τι μέτρα προτίθεται να πάρει και σε πόσο καιρό;
Από την πλευρά μας καλούμε τους συγχωριανούς να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της δημοτικής αρχής. Απαιτούμε από την δημοτική αρχή άμεσα να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ