ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Φωτιά» έχει πάρει τις τελευταίες ώρες η επίσημη σελίδα του Απόλλωνα Λάρισας αφού η βαριά ήττα και το εμφατικό 0-7 της ΑΕΚ για το θεσμό του κυπέλλου έφερε την απομάκρυνση του τεχνικού της ομάδας Σ. Θεοδοσιάδη, με τη λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας να προκαλεί την έκρηξη των φιλάθλων

που με μπαράζ σχολίων στηρίζουν τον τέως πλέον προπονητή.

Πάρτε μια γεύση από τα όσα έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, η οποία περνώντας στην… αντεπίθεση επισημαίνει τα εξής:

Όταν η ομάδα παίζει ένα τέτοιο παιχνίδι με την ισχυρή ΑΕΚ δεν επιδέχεται επιπόλαιους χειρισμούς.

Ήτοι χωρίς πέντε βασικότατους παίκτες- κλειδιά (Σαχινίδη, Σουλιδη, Χατζή, Βουτσια, Ανδρέου Βαγγέλη).

Rotation απέναντι στην ΑΕΚ;;;;

Και φυσικά το όλο στήσιμο.

Χτίσαμε κάτι εντυπωσιακό εδώ και τρία χρόνια με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Οργανωτικά και εμπορικά το χθεσινό στραπάτσο μας πήγε πολύ πίσω.

Και εσείς που έχετε άποψη για όλα, βρίζετε.

Δηλαδή θα έπρεπε ο σύλλογος να αποδεχθεί όλο αυτό, χωρίς να αντιδράσει;;

Τότε κανονικά θα έπρεπε να μας βρίζετε, όχι τώρα.

Από την θέση μας, εξαιρούνται οι προσωπολάτρες

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ag. K: Απο ενα ατυχες αποτελεσμα τον διωχνετε;Ρε μυρωδιαδες με την Αεκ των τοσο τρελων εκατομμυριων παιζατε οχι με τον αστερα καρδιτσομαγουλας!Ολοι οι ομαδα σας δεν εχει την αξια του Λιβαγια σε λεφτα και με παιχτες που ακομα δεν εχουν εμπειρια μεγαλων παραστασεων ειστε!Αρχισατε και εσεις τις μαλακιες εκει περα!!Αμπαλοι,ε Αμπαλοι!!Αν συνεχιζε να τρωει 7αρες τοτε θα σας δικαιολογουσα,τωρα δεν!Καλωσηρθατε στην πραγματικοτητα,η δυναμικοτητα σας δεν μπορει να συναγωνιστει την ακριβη Αεκ,δεν σας εφταιγε ο εξαιρετικος προπονητης σας,Deal with it,αδισοπητα σκληρα αγορια της διοικησης!!

 

Στ. Γ.: Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ανέβασε έπειτα από πέντε δεκαετίες τον Απόλλωνα στη Β Εθνική και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα υπό δύσκολες συνθήκες στην ΑΣΑ. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν μπορεί να σβήσει μονοκοντυλιά τα όσα έχει προσφέρει στο θεσσαλικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως τεχνικός. Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ