ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΒΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Με τη χαρακτηριστική φράση «βρισκόμαστε στα όρια ενός μικρού θαύματος αν αναλογισθούμε τα όσα έχουν επιτευχθεί το τελευταίο δίμηνο» έδωσε το στίγμα των προετοιμασιών ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς το μέλος της “επιτροπής Αλιβιζάτου” Α. Κατσιαντώνης.

Με αφορμή την εκλογική διαδικασία της 12ης Νοεμβρίου παραχωρήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σχετική συνέντευξη τύπου, με τους ομιλητές να ανακοινώνουν προεκλογική πρόβα τζενεράλε σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, από τις 08.00-10.00 το πρωί.

“Είμαστε έτοιμοι και θεωρούμε πως οι όποιες ελλείψεις θα καλυφθούν άμεσα με στόχο μια αδιάβλητη και αξιόπιστη εκλογική διαδικασία”, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Ομάδας Εμπιστοσύνης Λάρισας Φ. Σαμαράς, ενώ όπως έγινε γνωστό για την πόλη της Λάρισας θα στηθούν 4 κάλπες.

Όπως τονίστηκε σε περίπτωση που εντοπισθούν τυχόν προβλήματα τα εκλογικά κέντρα δεν θα λειτουργήσουν και την Κυριακή στον πρώτο γύρο των εκλογών, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 3 ευρώ, με το συνολικό κόστος της ψηφοφορίας να ανέρχεται στις 400.000 ευρώ περίπου, ποσό που αναμένεται να καλυφθεί από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία.

Σημειώνεται πως οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών θα ανοίξουν στις 08.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 20.00 το βράδυ, με τα πρώτα αποτελέσματα να ανακοινώνονται αργά το βράδυ.

Στη σημερινή συνέντευξη ήταν παρόντες και οι κ.κ. Λεωνίδας Αλατάς και Πέτρος Ηλιάδης μέλη της επιτροπής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ