ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στην ΠΑΕ

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ομάδα των Νέων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «βυσσινί» ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18/11) αλλά και της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των μπαράζ της Εθνικής.

Η ΑΕΛ νίκησε στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων την Κ20 με σκορ 4-0, σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 60’ λεπτών, με τον Ηλία Φυντάνη να δοκιμάζει τακτικές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε 18 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία τα τέρματα σημείωσαν οι Ντέλετιτς, Μπάλλας, Κρητικός και Αγκάνοβιτς, ενώ στο αρχικό σχήμα αγωνίστηκαν οι εξής: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γουάλας, Γκόλιας, Κούσας, Λαγός, Λεοζίνιο, Κρίζμαν, Μασούρας, Ναζλίδης, Περόνε.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ναβάρο, Ζίζιτς, Μπάλλας, Μπάμπιτς, Ντέλετιτς, Κρητικός και Γιαννιτσάνης.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ

Εξάλλου πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΛ άσκησε ο Υπεύθυνος Άσκησης Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι της δίωξης, η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία για την Τετάρτη (15/11) από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League αναφέρει τα εξής:

ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36137/9-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 15ης-11-2017, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 15:00.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ